Boek een gratis consult bij 'Skin Project Institute' Amsterdam of bel/whats app naar 06-10775726 of mail naar info@skinproject.nl

Waarom Vitamine C een wonder is voor je huid!

Dat Vitamine C belangrijk is in onze voeding, weten we allemaal! Maar Vitamine C is ook nog eens heel gezond voor de conditie van je huid. Vitamine C is namelijk een antioxidant en een van de best bestuurde cosmetische ingrediënten, die de huid écht verbetert. Ik zal de drie belangrijkste redenen waarom je een product met Vitamine C moet gaan gebruiken verder toelichten! 

1. Het gaat huidveroudering tegen!

Vitamine C is essentieel voor de vorming van collageen. Collageen is een eiwit die ervoor zorgt dat je huid stevig en vol blijft. De 'fijne' tekenen van huidveroudering kunnen hierdoor verminderd worden. 

2. Het helpt tegen pigmentvlekken

Vitamine C is een antioxidant en beschermt je huid tegen schadelijke invloeden van buitenaf bijv. tegen uv-schade. Vitamine C zorgt ervoor dat de aanmaak van pigment in de huid geremd wordt. Daarnaast blijft het wel van belang dat je óók een zonbescherming gebruikt met minimaal SPF 30. Alleen dan kun je preventief te werk gaan tegen pigmentvlekken

3. Het pakt onzuiverheden aan

Wie last heeft van puistjes, herkent het wel: nadat je puistje verdwenen is blijft er een rood vlekje achter. Ook bij onzuiverheden beschermt vitamine C tegen irritatie, gaat het ontstekingen tegen en helpt het de huid te herstellen, waardoor rode vlekken na een puistje sneller vervagen.

Al met al is de Vitamine dus bijna een ‘verplicht nummer’ in je cosmeticaproduct. 

Maar let op …!

Vitamine C is een antioxidant en heel gevoelig voor licht en lucht. Om zeker te zijn dat actieve ingrediënten als vitamine C in je huidproduct ook na enkele keren gebruiken nog werkzaam zijn, is een potje waar geen lucht bij kan komen een must! Een goede Vitamine C crème kan nooit in een (doorzichtig) potje zitten! De producten van Skin Project zitten allemaal in een pompflacon zodat de werkzaamheid van de actieve ingrediënten zoals vitamine C optimaal blijft. Ook moet het percentage van Vitamine C crème , minimaal 3% zijn. 

TriVita C30 serum

Skin Project verkoopt een zeer krachtig serum, met 30% Vitamine C erin. De TriVita C30 bevat 3 verschillende soorten Vitamine C, die elkaar versterken tot een uniek product. TriVita C30 stimuleert het herstellend vermogen van de huid, versterkt de collageen- en elastineproductie en vermindert huidoneffenheden.

Benieuwd naar dit product?

Bestel hem nu op de webshop of boek een gratis en vrijblijvend consult. Heb je nog verdere vragen? Neem dan gerust contact op! 

Liefs, 

Hetty Huidtherapeut Skin Project

Nederlands nl