Boek een gratis consult bij 'Skin Project Institute' Amsterdam of bel/whats app naar 06-10775726 of mail naar info@skinproject.nl

√ Vraag gratis advies aan onze Huidtherapeut √ Voor 16.00 uur besteld = morgen bezorgd √ Gratis 2 samples √ Gratis verzending of afhaal in de salon in Amsterdam-Zuid, Albert Cuypstraat 233-H

Couperose

Couperose

Couperose is een netwerkje van kleine, rode (soms blauwe) bloedvaatjes in het gelaat, hals of decollete. Couperose is in principe onschuldig, maar veel mensen vinden het wel vervelend omdat een gezonde en gladde gezichtshuid één van de meest nagestreefde schoonheidsidealen voor zowel mannen als vrouwen is. Gelukkig kunnen we couperose goed behandelen en kan je huid weer stralen.

Behandeling

Een effectieve methode om couperose te verwijderen is Lichtflitstherapie, ook wel Intens Pulsed Light (IPL) genoemd. Bij Skin Project werken we met de Lumecca. De beste een meest veilige manier om couperose te verwijderen. Door juiste lichtverspreiding en ingebouwde koelsysteem is de Lumecca geschikt voor alle huidtypen, zelfs voor de gepigmenteerde huid. 

De behandeling start met het inspecteren en reinigen van de huid, waarna vervolgens de instellingen op maat worden afgestemd. We starten met een proefpuls en een laagje verkoelende gel die zorgt voor extra comfort. Vervolgens wordt er op het behandelgebied het benodigde aantal pulsen gezet. Elke puls bestaat uit een lichtflits en voelt als een klein prikje in de huid, een korte warmtesensatie, die direct na de puls weer verdwijnt. Een bijkomend voordeel is dat door de warmte in de huid, de aanmaak van collageen en elastine gestimuleerd wordt. In het handstuk zit een koelsysteem, waardoor de behandeling goed te verdragen is.

De Lumecca is CE- en FDA-gecertificeerd, wat de veiligheid van de  apparatuur bewaakt.

Welk effect kan je verwachten?

Kleine vaatjes zijn soms al na één behandeling verdwenen. Voor grotere gebieden of diepere vaatjes zijn vaak meerdere behandelingen nodig. Maar na elke behandeling zullen de bloedvaatjes minder zichtbaar worden. Het lichaam ruimt de vaatjes binnen enkele weken op, waardoor de vaatjes geleidelijk verminderen.  Gemiddeld heb je tussen de 3-5 behandelingen nodig, met een interval van 4 tot 6 weken. 

Belangrijk om te weten

De huid mag vooraf bij een IPL-behandeling niet te zon gebruind zijn. De huid kan na de behandeling licht zwellen en rood worden, ook kunnen er kleine korstjes ontstaan, maar dit is altijd van tijdelijke aard. Indien gewenst kunnen wij je ook adviseren over de juiste post-treatment crème en foundation. Deze producten zijn speciaal ontwikkeld voor toepassing na een cosmetische behandeling en zorgen ervoor dat het herstel van de beschadigde huid versneld wordt.  

Vergoeding zorgverzekering

Een behandeling voor couperose in het gelaat kan eventueel vergoed worden vanuit de aanvullende zorgverzekering. Skin Project is erkend door alle zorgverzekeraars.

 Maak vrijblijvend een afspraak

Stoor je je aan couperose in het gezicht, hals of decolleté? Kom langs voor een gratis en vrijblijvend consult. Tijdens het consult geven wij je graag een passend en persoonlijk behandeladvies.

Voor meer informatie of voor het boeken van een gratis vrijblijvend consult kan je onderstaand contactformulier invullen. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op!

 

Nederlands nl