Boek een gratis consult bij 'Skin Project Institute' Amsterdam of bel/whats app naar 06-10775726 of mail naar info@skinproject.nl

Definitief ontharen

Definitief ontharen

Sinds de mogelijkheid tot definitief ontharen, is de tijd van rode bultjes, jeuk en ingegroeide haren door scheren en harsen echt voorbij! Middels laserontharing worden ongewenste haren definitief verwijderd op uw gezicht en lichaam. 

Bij Skin Project werken we met de Diolaze XL laser van het InMode systeem. Het InMode systeem is een revolutionaire techniek die gebruik maakt van twee verschillende lasercombinaties.

De Diolaze XL laser combineert de Diode-Laser (golflengte 810 nm) met de Nd:Yag-Laser (golflengte 1064 nm) en is daardoor één van de meest geavanceerde lasers op het gebied van overbeharing. Effectief en veilig kunnen ongewenste haren op het gezicht en lichaam, bij mannen ven vrouwen, op alle huidtypes verwijdert worden en daardoor is deze gecombineerde techniek een doorbraak in de behandeling van ongewenste haargroei.  

Tevens werkt de Diolaze XL Laser met een integraal huid verkoelend oppervlak, die het grootste is in zijn soort. Dit zorgt ervoor dat de behandeling veel comfortabeler is dan bij andere laser apparaten. Het laser-ontharen wordt daardoor door iedereen goed verdragen.

De gouden standaard voor definitief-ontharen van ongewenste haargroei is de Diode-Laser. Bij laserontharing met de Diolaze XL Laser wordt het licht van de laser geabsorbeerd door het pigment in de haarzakjes, waardoor de stamcellen die verantwoordelijk zijn voor de groei van de haren, definitief vernietigd worden. Waardoor er geen haren meer terug groeien en de huid zacht en glad aanvoelt!

Behandeling

De behandeling start met het inspecteren en reinigen van de huid, waarna vervolgens de instellingen op maat worden afgestemd. We starten met een proefpuls en een laagje verkoelende gel die zorgt voor extra comfort. Vervolgens wordt er op het behandelgebied het benodigde aantal pulsen gezet. Elke puls bestaat uit een lichtflits. Je voelt een klein prikje in de huid, een korte warmtesensatie, die direct na de puls weer verdwijnt. Door de lichtflits worden de haarzakjes vernietigd en de omliggende huid blijft intact. In de laser zit een koelsysteem, waardoor de behandeling goed te verdragen is. Na de behandeling kan de huid wat rood zijn en daarom zal er een post-treatment crème worden aangebracht op het behandelende gebied. Binnen ongeveer twee weken zullen de vernietigde haren definitief wegblijven en de overige haartjes zullen dunner worden.

De Diolaze XL Laser is CE- en FDA-gecertificeerd, wat de veiligheid van de  apparatuur bewaakt.

Welk effect kan je verwachten?

Het is belangrijk om te weten dat haren in verschillende fases groeien. Aangezien haren alleen in de groeifase vernietigd kunnen worden, zijn er altijd meerdere behandelingen nodig. Het optimale resultaat wordt verkregen uit een reeks opeenvolgende behandelingen, met tussenpozen van 6 weken. Afhankelijk van het gewenste resultaat adviseren wij gemiddeld 6-10 behandelingen voor 85% reductie van de donkere haren. 

Belangrijk om te weten

Gedurende het gehele behandeltraject is het belangrijk dat de haren niet geharst of geëpileerd worden. Met de Diolaze XL laser kan in de zomer doorbehandeld worden. Tevens is het wel van belang dat de huid goed beschermd wordt tegen de zon met een hoge zonnefactor. 

Vergoeding zorgverzekering

Een behandeling voor overbeharing in het gelaat bij vrouwen kan eventueel vergoed worden vanuit de aanvullende zorgverzekering. Skin Project is erkend door alle zorgverzekeraars. 

Maak vrijblijvend een afspraak

Wil je definitief af van ongewenste haargroei? Of heb je vaak last van ingegroeide haartjes met een geïrriteerde huid? Kom langs voor een gratis en vrijblijvend consult. Tijdens het consult geven wij je graag een passend en persoonlijk behandeladvies. Voor meer informatie of voor het boeken van een gratis vrijblijvend consult kan je onderstaand contactformulier invullen. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op!

Nederlands nl