Boek een gratis consult bij 'Skin Project Institute' Amsterdam of bel/whats app naar 06-10775726 of mail naar info@skinproject.nl

Huidoneffenheden

Huidoneffenheden

Wil je graag een gladde en egale huid? Goedaardige huidbultjes zoals steelwratten, fibromen, ouderdomswratten, xanthelasma (rondom de ogen) en andere verheven plekjes kunnen op een snelle en veilige manier verwijderd worden met de zapper.

Met de zapper kunnen plekjes heel nauwkeurig aangestipt worden, waardoor de gezonde en omliggende huid niet beschadigd hoeft te worden en er geen littekens of bloedingen ontstaan.

Behandeling

De zapper is een subtiel apparaatje met een puntige elektrode. In deze elektrode wordt een elektrische warmte ontwikkeld, waardoor na aanraking van het huidbultje, deze direct verschrompeld. 

Welk effect kan je verwachten?

De behandeling is heel effectief en de bultjes zijn in de meeste gevallen na één behandeling al verdwenen. Het verwijderen van goedaardige huidbultjes met de zapper is geschikt voor alle huidtypen en huidskleuren.

Belangrijk om te weten

Na de behandeling kan de huid rood zijn er ontstaat een korstje op de huid, die na 5 tot 7 dagen er vanzelf afvalt. De verhevenheid is hierna verdwenen. Indien gewenst kunnen wij je ook adviseren over de juiste post-treatment crème en foundation, die ervoor zorgen dat het herstel van de beschadigde huid versneld wordt.

Vergoeding zorgverzekering

Een behandeling van verheven bultjes in het gelaat kan eventueel vergoed worden vanuit de aanvullende zorgverzekering. Skin Project is erkend door alle zorgverzekeraars. 

 Maak vrijblijvend een afspraak

Wil je graag van verheven bultjes of ruwe plekjes op het gelaat of lichaam af? Kom langs voor een gratis en vrijblijvend consult. Tijdens het consult geven wij je graag een passend en persoonlijk behandeladvies.

Voor meer informatie of voor het boeken van een gratis vrijblijvend consult kan je onderstaand contactformulier invullen. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op!

Nederlands nl