Boek een gratis consult bij 'Skin Project Institute' Amsterdam of bel/whats app naar 06-10775726 of mail naar info@skinproject.nl

Huidverbetering

Huidverbetering

Naarmate we ouder worden, zal iedereen te maken krijgen met een verandering van de huid, zoals het krijgen van lijntjes, rimpels of verslapping. Met behulp van laserbehandelingen of chemische peelings treden er verbeteringen op in de huid, zoals stimulatie van collageen en elastine. Met het verminderen van fijne lijntjes en rimpels als zichtbaar resultaat. 

Chemische peeling behandeling

Bij een chemische peeling wordt de bovenste laag huidcellen verwijderd.De diepte, waarin de peeling doordringt, is afhankelijk van de soort bestanddelen die we gebruiken. Dit bepalen we samen door dit af te stemmen op jouw individuele wensen.

Bij Skin Project werken met medische peelings op basis van Glycolzuur, Salicylzuur, Melkzuur, Amandelzuur of Trichloorazijnzuur (TCA). Deze ingrediënten zorgen voor celvernieuwing van de huid en stimulatie van collageen een elastine, waardoor de huid er frisser, egaler en jonger gaat uitzien. 

Microneedling

Microneedling is een wetenschappelijk erkende en veilige techniek voor huidverjonging.  Superfijne naaldjes van chirurgisch staal maken honderden microkanaaltjes zonder de huid te beschadigen. We passen deze techniek toe in combinatie met transdermale therapie van SRS of skin boosters. Dit bepalen we samen door dit af te stemmen op jouw individuele wensen.

Je krijgt een gladdere, jongere en gezondere huid. Ook donkere kringen onder de ogen kunnen verminderen. Met 4-6 behandelingen kan je een toename van 400% meer collageen en elastine bereiken en een verdikking van de huid tot 140%!

Het is een natuurlijke anti-aging therapie en het advies is 4-6 behandelingen per jaar. Geschikt voor alle huidtypen. 

Skin boosters

Mocht je de huid willen verbeteren zonder de toepassing van microneedling of moeite hebben met de down time van een peeling dan zijn skin boosters uitermate geschikt. 

PRX-T33 skin booster is een revolutionaire behandelmethode om de huidstructuur te verbeteren zonder de huid te beschadigen. Dit zorgt voor een snellere celdeling, huid wordt steviger en lijntjes worden minder. Voor het best zichtbare resultaat wordt 4-6 behandelingen aangeraden. 

Pure Vitamine C booster zorgt er voor dat de huid zijn vitaliteit en egale teint weer terug krijgt en pigment aanmaak kan worden gestabiliseerd. De huid kan zich daarna beter weren tegen schadelijke invloeden van buitenaf en ondersteunt de aanmaak van collageen. Deze behandeling is uitermate geschikt  wanneer je de conditie van de huid wilt verbeteren of het pigment in de huid wilt stabiliseren. Ook heeft de rosacea huid veel baat bij deze behandeling.

Fractionele laser behandeling

Met de Fractora laser kan huidverstrakking behandeld worden. De Fractora techniek is een methode dat gebruik maakt van radiofrequentie in combinatie met naaldjes. De naaldjes maken minuscule gaatjes in huid, waarbij collageen en elastine gestimuleerd worden en er een nieuwe huidlaag ontstaat die gladder, sterker en elastischer is dan voorheen. 

De behandeling is mogelijke op elke huidtype en huidskleur. Gemiddeld zijn er 2 tot 5 behandelingen nodig, met tussenpozen van 6 weken. 

De Fractora behandeling kan toegepast worden bij lijntjes, rimpels en verslapping . 

Na een Fractionele laserbehandeling

Na een Chemische-Peeling

Maak vrijblijvend een afspraak

Stoor jij je aan je de lijntjes en rimpels in het gelaat? Wil je graag een mooie gladde, egale huid? Kom langs voor een gratis en vrijblijvend consult. Tijdens het consult geven wij je graag een passend en persoonlijk behandeladvies.

Voor meer informatie of voor het boeken van een gratis vrijblijvend consult kan je onderstaand contactformulier invullen. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op! 

Nederlands nl