Boek nu een gratis consult bij 'Skin Project'! Van Woustraat 197-H, 1074 AN AMSTERDAM

Gratis verzending + Voor 16.00 uur besteld, volgende werkdag in huis!

Huidverbetering

Huidverbetering

Naarmate we ouder worden, zal iedereen te maken krijgen met een verandering van de huid, zoals het krijgen van lijntjes, rimpels of verslapping. Met behulp van laserbehandelingen of chemische peelings treden er verbeteringen op in de huid, zoals stimulatie van collageen en elastine. Met het verminderen van fijne lijntjes en rimpels als zichtbaar resultaat. 

Chemische peeling behandeling

De diepte, waarin de peeling doordringt, is afhankelijk van de soort bestanddelen die we gebruiken. Dit bepalen we samen door dit af te stemmen op jouw individuele wensen.

Bij Skin Project werken met medische peelings op basis van Glycolzuur, Salicylzuur, Melkzuur, Amandelzuur of Trichloorazijnzuur (TCA). Deze ingrediënten zorgen voor celvernieuwing van de huid en stimulatie van collageen een elastine, waardoor de huid er frisser, egaler en jonger gaat uitzien. 

Fractionele laser behandeling

Met de Fractora laser kan huidverstrakking behandeld worden. De Fractora techniek is een methode dat gebruik maakt van radiofrequentie in combinatie met naaldjes. De naaldjes maken minuscule gaatjes in huid, waarbij collageen en elastine gestimuleerd worden en er een nieuwe huidlaag ontstaat die gladder, sterker en elastischer is dan voorheen. 

De behandeling is mogelijke op elke huidtype en huidskleur. Gemiddeld zijn er 2 tot 5 behandelingen nodig, met tussenpozen van 6 weken. 

De Fractora behandeling kan toegepast worden bij lijntjes, rimpels en verslapping . 

Na een Fractionele laserbehandeling

Na een Chemische-Peeling

Maak vrijblijvend een afspraak

Stoor jij je aan je de lijntjes en rimpels in het gelaat? Wil je graag een mooie gladde, egale huid? Kom langs voor een gratis en vrijblijvend consult. Tijdens het consult geven wij je graag een passend en persoonlijk behandeladvies.

Voor meer informatie of voor het boeken van een gratis vrijblijvend consult kan je onderstaand contactformulier invullen. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op!