Boek nu een gratis consult bij 'Skin Project' in Amsterdam

Gratis verzending!!

Littekens & Striae

Littekens en Striae

Littekens zijn het gevolg van restanten van huidbeschadigingen bijv. na acne of chirurgische ingreep en kunnen overal op het lichaam of gezicht voorkomen. Striae zijn paarsrode parallel lopende strepen in de huid, die ontstaan nadat de huid plaatselijk, in korte tijd, te veel is uitgerekt. Bijv. tijdens een groeispurt in de puberteit, bij overgewicht of tijdens een zwangerschap. 

Littekens en striae worden vaak als cosmetisch storend ervaren. Gelukkig is er een manier om littekens en striae minder zichtbaar te maken.

Behandeling

Voor de behandeling van littekens en striae werken we bij Skin Project met de vernieuwde, revolutionaire Fractora techniek op de Inmode Laser. De Fractora techniek is een methode dat gebruik maakt van radiofrequentie in combinatie met naaldjes.

De naaldjes maken minuscule gefractioneerde gaatjes in de huid, waardoor in de diepere huidlagen de aanmaak van collageen en elastinevezels optimaal gestimuleerd wordt. In combinatie met de radiofrequentie wordt het effect hiervan verveelvoudigd. 

De Fractora is CE- en FDA-gecertificeerd, wat de veiligheid van de  apparatuur bewaakt.

Welk effect kan je verwachten?

Er ontstaat een nieuwe huidlaag die gladder, sterker en elastischer is dan voorheen. De kleur als de structuur en de diepte van het litteken of striae zullen aanzienlijk verbeterd worden.  ​

De behandeling is mogelijke op elke huidtype. Gemiddeld zijn er 2 tot 5 behandelingen nodig, met tussenpozen van 6 weken

Belangrijk om te weten

De hersteltijd van de behandeling is minimaal. Je huid is tijdelijk licht rood en licht gezwollen, maar dit is na een paar uur alweer voorbij. Na de behandeling is het belangrijk de huid de eerste 24 uur droog te houden. Er kunnen enkele korstjes ontstaan. Het is belangrijk niet hieraan te krabben. De korstjes zullen er na enkele dagen vanzelf afvallen. Ik raad aan om na de behandeling de zon en exfoliërende producten te vermijden en de huid zo goed mogelijk tegen de zon te beschermen. Indien gewenst kunnen wij je ook adviseren over de juiste post-treatment crème en foundation. Deze producten zijn speciaal ontwikkeld voor toepassing na een cosmetische behandeling en zorgen ervoor dat het herstel van de beschadigde huid versneld wordt.  

Vergoeding zorgverzekering

Een behandeling van littekens in het gelaat kan eventueel vergoed worden vanuit de aanvullende zorgverzekering. Skin Project is erkend door alle zorgverzekeraars.

Maak vrijblijvend een afspraak

Stoor jij je aan (acne) littekens of striae en zou je graag weer een gladde, egale huid willen hebben? Kom langs voor een gratis en vrijblijvend consult. Tijdens het consult geven wij je graag een passend en persoonlijk behandeladvies.

Voor meer informatie of voor het boeken van een gratis vrijblijvend consult kan je contact opnemen met info@skinproject.nl of bel/app naar 06-10 77 57 26.

 

 

 

 

Maak nu een afspraak