Boek een gratis consult bij 'Skin Project Institute' Amsterdam of bel/whats app naar 06-10775726 of mail naar info@skinproject.nl

Skin Project

Welkom, ik ben Hetty Notebomer, huidtherapeut en eigenaresse van SKIN PROJECT. Nadat ik mijn HBO-opleiding aan de Hogeschool van Utrecht in 2017 afrondde, heb ik door het hele land ervaring opgedaan als huidtherapeut. Ik heb onder andere samengewerkt met dermatologen, plastisch chirurgen en cosmetische artsen. In 2019 werd het tijd voor een nieuwe stap in mijn carrière: een eigen praktijk. Ik opende de deuren van SKIN PROJECT. Dé plek waar je terecht kunt voor de behandeling van diverse huidproblemen.

Wat bij SKIN PROJECT voorop staat, is het leveren van persoonlijke, professioneel hoogwaardige huidtherapeutische zorg. Denk hierbij aan het verminderen, opheffen of voorkomen van een huidaandoening.

‘Als ik mensen de beste versie van zichzelf kan laten zien, is mijn missie geslaagd!’

Bij SKIN PROJECT sta jij als klant altijd op de eerste plaats. Huidproblemen deel je niet met iedereen. Daarom vind ik het belangrijk dat je je bij mij op je gemak voelt en dat we met elkaar beslissen welke behandeling het beste bij jouw wensen past. Veiligheid, kwaliteit, effectiviteit en deskundigheid zijn daarbij mijn kernwaarden.

Als huidtherapeut ben ik gespecialiseerd in licht-en lasertherapie, medische peelings en microneedling. Hiermee zijn verschillende soorten huidaandoeningen te behandelen. Denk aan acne, overbeharing, pigmentvlekken, couperose, littekens, striae, rimpels/lijntjes en huidoneffenheden en schimmelnagels. Deze behandelingen voer ik uit met hoogwaardige apparatuur (CE- en FDA-gecertificeerd) en de allernieuwste peelingproducten.

De wereld van de huidtherapie is altijd in beweging, daarom sta ik zelf ook niet stil. Om op de hoogte te blijven van de meest effectieve en innovatieve behandelingen, doe ik veel research, volg ik regelmatig trainingen in binnen en buitenland en heb ik nauw contact met collega’s huidtherapeuten om kennis uit te wisselen.

Om zorg en kwaliteit op een hoog niveau te kunnen bieden, ben ik aangesloten bij de Nederlandse Vereniging van Huidtherapeuten en opgenomen in het Kwaliteitsregister Paramedici (BIG-geregistreerd). Dit betekent dat bepaalde huidbehandelingen vergoed kunnen worden door je zorgverzekering. 

 

 

  

 

Maak vrijblijvend een afspraak

Heb je last van overbeharing in het gezicht, acne, littekens, couperose of pigmentvlekken? Huidbehandelingen worden in 2021 vergoed vanuit de aanvullende zorgverzekering. Skin Project Institute is erkend door alle zorgverzekeraars. 

Kom langs voor een gratis en vrijblijvend consult. Tijdens het consult geven wij je graag een passend en persoonlijk behandeladvies. Voor meer informatie of voor het boeken van een gratis vrijblijvend consult kan je onderstaand contactformulier invullen. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op!

 

Nederlands nl