Boek nu een gratis consult bij 'Skin Project'! Van Woustraat 197-H, 1074 AN AMSTERDAM

Gratis verzending + Voor 16.00 uur besteld, volgende werkdag in huis!

Skin Project

Welkom, ik ben Hetty Notebomer, huidtherapeut en eigenaresse van Skin Project. Nadat ik mijn HBO-opleiding aan de Hogeschool van Utrecht in 2017 afrondde, heb ik door het hele land ervaring opgedaan als huidtherapeut. Ik heb onder andere samengewerkt met dermatologen, plastisch chirurgen en cosmetische artsen. In 2019 werd het tijd voor een nieuwe stap in mijn carrière: een eigen praktijk. Ik opende de deuren van Skin Project. Dé plek waar je terecht kunt voor de behandeling van diverse huidproblemen.

Wat bij Skin Project voorop staat, is het leveren van persoonlijke, professioneel hoogwaardige huidtherapeutische zorg. Denk hierbij aan het verminderen, opheffen of voorkomen van een huidaandoening.

‘Als ik mensen de beste versie van zichzelf kan laten zien, is mijn missie geslaagd!’

Bij Skin Project sta jij als klant altijd op de eerste plaats. Huidproblemen deel je niet met iedereen. Daarom vind ik het belangrijk dat je je bij mij op je gemak voelt en dat we met elkaar beslissen welke behandeling het beste bij jouw wensen past. Veiligheid, kwaliteit, effectiviteit en deskundigheid zijn daarbij mijn kernwaarden.

Als huidtherapeut ben ik gespecialiseerd in lasertherapie, medische peelings. Hiermee zijn verschillende soorten huidaandoeningen te behandelen. Denk aan acne, overbeharing, pigmentvlekken, couperose, littekens, rimpels/lijntjes en huidoneffenheden. Deze behandelingen voer ik uit met hoogwaardige laserapparatuur (CE- en FDA-gecertificeerd) en de allernieuwste peelingproducten.

Van nature ben ik nieuwsgierig en leergierig. Daarom ben ik altijd goed op de hoogte van de meest effectieve en innovatieve behandelingen en volg ik regelmatig trainingen van therapeuten uit binnen- en buitenland om me te specialiseren in de nieuwste technieken.

Om zorg en kwaliteit op een hoog niveau te kunnen bieden, ben ik aangesloten bij de Nederlandse Vereniging van Huidtherapeuten en opgenomen in het Kwaliteitsregister Paramedici (BIG-geregistreerd). Dit betekent dat bepaalde huidbehandelingen vergoed kunnen worden door je zorgverzekering. Ben je benieuwd of je hiervoor in aanmerking komt? Neem dan vrijblijvend contact met me op.

 

  

 

Voor meer informatie of voor het boeken van een gratis vrijblijvend consult kan je onderstaand contactformulier invullen. Ik neem zo spoedig mogelijk contact met je op!