Chemische peelings

Lorem Ipsumis simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s, when an unknown printer took a galley of type and scrambled it to make a type specimen book. It has survived not only five centuries, but also the leap into electronic

Behandeling

De  schimmelnagelbehandeling wordt door middel van laser aangepakt. Op de aangedane nagels worden energieflitsen afgegeven die in een fractie van enkele secondes de schimmel/gisten in de nagelplaat verhitten en doden. Waarna langzaam de aangedane nagels zullen uitgroeien en er een gezonde nagel voor in de plaatst terug komt. Het optimale resultaat wordt verkregen uit een reeks opeenvolgende behandelingen. Er zijn minimaal 3 tot 5 behandelingen met tussenpozen van 6 weken nodig!

Welk effect kan je verwachten?

Om het verloop van de behandeling goed te kunnen volgen worden er gedurende het gehele behandelproces foto’s gemaakt van de nagels. De schimmel zal na de laser behandelingen geleidelijk aan vervagen en er zal een gezonde nagel voor terug groeien. Dit proces duurt enkele maanden. 

Belangrijk om te weten

Het is belangrijk dat je de nagels thuis behandeld met een anti-schimmelgel (verkrijgbaar in de praktijk) om de behandeling optimaal te ondersteunen. Ook zal er anti-schimmelpoeder voor in de schoenen gebruikt moeten worden.Droog de tenen extra goed af na het douchen of baden. Zorg voor een extra paar schone sokken om na de behandeling aan te trekken. De behandeling is het meest effectief als de nagels dun zijn gevijld of gefreesd (door een gespecialiseerde pedicure, aangesloten bij ProVoet).

Maak vrijblijvend een afspraak

Wil je graag mooie, gladde nagels voor de zomer? Kom langs voor een gratis en vrijblijvend consult bij een van onze huidtherapeuten. Tijdens het consult geven wij je graag een passend en persoonlijk behandeladvies.

Over acnetherapie

vraag
vraag
vraag
vraag

test