Camouflagetherapie

De foundations en moisturizers van Oxygenetix zijn speciaal ontworpen om de huid in optimale conditie te brengen. Door de unieke samenstelling van ingrediënten en werkstoffen levert Oxygenetix een constante en intensieve zuurstofboost in de huid. Het is de enige foundation waarbij essentiële zuurstof kan doordringen en het stelt de huid in staat zelfs meer zuurstof op te nemen, ook wanneer je helemaal geen make-up draagt! De huid wordt gezonder en vitaler, voelt steviger en veerkrachtiger aan en ziet er fris en stralend uit. 

Behandeling

'Oxygentix is de enige foundation met constante toevoer van zuurstof en een unieke ademde formule!'

Deze zuurstof doorlatende foundation, op basis van Aloë Vera, is speciaal ontworpen voor het bedekken en behandelen van allerlei huidaandoeningen als acne, rosacea, eczeem, psoriasis, ouderdomsvlekjes, vitiligo en melasma. Daarnaast biedt Oxygenetix een optimale bescherming tegen UVA- en UVB straling dankzij de fysische SPF 25 zonnebescherming en is waterbestendig.

Anti-aging therapie
Oxygenetix is rijk aan exclusieve ingrediënten tegen huidveroudering en versterkt de werking van uw anti-aging huidverzorging. De lichte, ademende foundation en moisturizer voelt aan als een tweede huid en vermindert fijne rimpeltjes en lijntjes. Heilzame hyaluronzuren en PCA's bevorderen de elasticiteit en zorgen ervoor dat de huid optimaal wordt gehydrateerd en beschermd. 

'Voor een mooie en gezonde huid is Oxygenetix ideaal als dagelijkse verzorging. Ook vele Hollywoodsterren en dermatologen zijn fan!'

Post-Treatment

Oxygenetix kan direct na een behandeling worden aangebracht en bevordert het herstel van de beschadigde huid. Een beschadigde huid, als gevolg van een cosmetische behandeling, kan het dagelijkse leven van een klant gedurende het genezingsproces stilleggen. Oxygenetix bevat het herstelbevorderende CERAVITEA. Dit unieke complex verhoogt de aanmaak van huidcellen, zuivert huidaandoeningen, draagt bij aan de vermindering van littekenvorming, zal het warmtegevoel tegengaan, vermindert zwelling, camoufleert roodheid en laat de huid er fris en stralend uitzien. Oxygenetix is verkrijgbaar in 14 verschillende kleuren! 

Vergoeding zorgverzekering

Een camouflageles behandeling in het gelaat voor de Oxygenetix Foundation kan eventueel onder camouflagetherapie vergoed worden vanuit de aanvullende zorgverzekering. De hoogte van je vergoeding is afhankelijk van je verzekering. Bij vergoedingen uit de aanvullende verzekering wordt geen aanspraak gemaakt op je eigen risico. Skin Project is erkend door alle zorgverzekeraars.

Maak vrijblijvend een afspraak

Zou je graag een egale teint willen, wil je overstappen naar een foundation die goed is voor je huid of overweeg je cosmetische behandeling? Kom langs voor een gratis en vrijblijvend consult bij een van onze huidtherapeuten. Tijdens het consult geven wij je graag een passend en persoonlijk behandeladvies.

Als aanvulling op de behandelingen en om de huid goed te onderhouden voor thuis adviseren wij deze producten!

De juiste camouflagetherapie voor thuis

1.Foundation

Ademend + egaliserend

2.Foundation

Ademend + egaliserend

3.Dagcreme met SPF 30

Herstellend + beschermend

Bekijk hier al onze producten