Boek een gratis consult bij 'Skin Project Institute' Amsterdam of bel/whats app naar 06-10775726 of mail naar info@skinproject.nl

Camouflagetherapie

Oxygenetix zuurstofdoorlatende foundation

. . .is meer dan een volledig dekkende foundation!

De foundations en moisturizers van Oxygenetix zijn speciaal ontworpen om de huid in optimale conditie te brengen. Door de unieke samenstelling van ingrediënten en werkstoffen levert Oxygenetix een constante en intensieve zuurstofboost in de huid. Het is de enige foundation waarbij essentiële zuurstof kan doordringen en het stelt de huid in staat zelfs meer zuurstof op te nemen, ook wanneer je helemaal geen make-up draagt! De huid wordt gezonder en vitaler, voelt steviger en veerkrachtiger aan en ziet er fris en stralend uit. 

'Oxygentix is de enige foundation met constante toevoer van zuurstof en een unieke ademde formule!'

Deze zuurstof doorlatende foundation, op basis van Aloë Vera, is speciaal ontworpen voor het bedekken en behandelen van allerlei huidaandoeningen als acne, rosacea, eczeem, psoriasis, ouderdomsvlekjes, vitiligo en melasma. Daarnaast biedt Oxygenetix een optimale bescherming tegen UVA- en UVB straling dankzij de fysische SPF 25 zonnebescherming en is waterbestendig.

Anti-aging therapie
Oxygenetix is rijk aan exclusieve ingrediënten tegen huidveroudering en versterkt de werking van uw anti-aging huidverzorging. De lichte, ademende foundation en moisturizer voelt aan als een tweede huid en vermindert fijne rimpeltjes en lijntjes. Heilzame hyaluronzuren en PCA's bevorderen de elasticiteit en zorgen ervoor dat de huid optimaal wordt gehydrateerd en beschermd. 

'Voor een mooie en gezonde huid is Oxygenetix ideaal als dagelijkse verzorging!'

Post-Treatment
Oxygenetix kan direct na een behandeling worden aangebracht en bevordert het herstel van de beschadigde huid. Een beschadigde huid, als gevolg van een cosmetische behandeling, kan het dagelijkse leven van een klant gedurende het genezingsproces stilleggen. Oxygenetix bevat het herstelbevorderende CERAVITEA. Dit unieke complex verhoogt de aanmaak van huidcellen, zuivert huidaandoeningen, draagt bij aan de vermindering van littekenvorming, zal het warmtegevoel tegengaan, vermindert zwelling, camoufleert roodheid en laat de huid er fris en stralend uitzien. Oxygenetix is verkrijgbaar in 14 verschillende kleuren! 

'Oxygenetix is een belangrijk hulpmiddel voor artsen en huidtherapeuten met hart voor hun patiënten!'

Vergoeding zorgverzekering
Een behandeling van camouflagetherapie d.m.v. Oxygenetix kan eventueel vergoed worden vanuit de aanvullende zorgverzekering. Skin Project is erkend door alle zorgverzekeraars.  

 

Maak vrijblijvend een afspraak
Zou je graag een egale teint willen, wil je overstappen naar een foundation die goed is voor je huid of overweeg je cosmetische behandeling? Kom langs voor een gratis en vrijblijvend consult en dan gaan we samen bepalen wat de beste kleur voor je huid is. Voor meer informatie of voor het boeken van een gratis vrijblijvend consult kan je onderstaand contactformulier invullen. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op! 

Nederlands nl