Camouflagetherapie

Om huidaandoeningen te verbergen, gebruiken veel mensen make-up. Deze producten dekken vaak onvoldoende, veroorzaken vlekken in je kleding, of de juiste kleur is moeilijk te vinden. En wat nog het meest storende is: je huid wordt erdoor afgesloten, wat huidaandoeningen zoals acne uitlokt. Medische camouflagetherapie is hiervoor een oplossing! De foundations en moisturizers van Oxygenetix zijn speciaal ontworpen om de huid in optimale conditie te brengen. Door de unieke samenstelling van ingrediënten en werkstoffen levert Oxygenetix een constante en intensieve zuurstofboost in de huid. Het is de enige foundation waarbij essentiële zuurstof kan doordringen. De huid wordt gezonder en vitaler, voelt steviger en veerkrachtiger aan en ziet er fris en stralend uit. 

Behandeling

'Oxygentix is de enige foundation met constante toevoer van zuurstof en een unieke ademde formule!'

Oxygenetixl is een uniek camouflerend product die je huid verzorgt en de hele dag van een perfecte dekking voorziet. Je hoeft je niet langer zorgen te maken over vlekken in je kleding of dat de dekking gedurende de dag afneemt. Bij Skin Project meten we de juiste kleur aan, geven we je adviezen over je het aanbrengt en je kunt de kosten van het product bij je aanvullende zorgverzekering declareren.

De zuurstof doorlatende foundation, van Oxygenetix, is op basis van Aloë Vera en speciaal ontworpen voor het bedekken en behandelen van allerlei huidaandoeningen als acne, rosacea, eczeem, psoriasis, ouderdomsvlekjes, vitiligo en melasma. Daarnaast biedt Oxygenetix een optimale bescherming tegen UVA- en UVB straling dankzij de fysische SPF 25 zonnebescherming en is waterbestendig.

Anti-aging therapie
Oxygenetix is rijk aan exclusieve ingrediënten tegen huidveroudering en versterkt de werking van uw anti-aging huidverzorging. De lichte, ademende foundation en moisturizer voelt aan als een tweede huid en vermindert fijne rimpeltjes en lijntjes. Heilzame hyaluronzuren en PCA's bevorderen de elasticiteit en zorgen ervoor dat de huid optimaal wordt gehydrateerd en beschermd. 

'Voor een mooie en gezonde huid is Oxygenetix ideaal als dagelijkse verzorging. Ook vele Hollywoodsterren en dermatologen zijn fan!'

Post-Treatment

Oxygenetix kan direct na een behandeling worden aangebracht en bevordert het herstel van de beschadigde huid. Een beschadigde huid, als gevolg van een cosmetische behandeling, kan het dagelijkse leven van een klant gedurende het genezingsproces stilleggen. Oxygenetix bevat het herstelbevorderende CERAVITEA. Dit unieke complex verhoogt de aanmaak van huidcellen, zuivert huidaandoeningen, draagt bij aan de vermindering van littekenvorming, zal het warmtegevoel tegengaan, vermindert zwelling, camoufleert roodheid en laat de huid er fris en stralend uitzien. Oxygenetix is verkrijgbaar in 14 verschillende kleuren! 

Vergoeding zorgverzekering

Een camouflageles behandeling in het gelaat voor de Oxygenetix Foundation kan eventueel onder camouflagetherapie vergoed worden vanuit de aanvullende zorgverzekering. De hoogte van je vergoeding is afhankelijk van je verzekering. Bij vergoedingen uit de aanvullende verzekering wordt geen aanspraak gemaakt op je eigen risico. Skin Project is erkend door alle zorgverzekeraars.

Over camouflagetherapie

Wanneer maken jullie gebruik van camouflagetherapie?

Camouflagetherapie passen wij toe om kleurafwijkingen in de huid minder zichtbaar te maken met ademende camouflage van Oxygenetix. Deze therapie kan toegepast worden bij pigmentvlekken, lichte huidverkleuringen, vaatjes, brandwonden en acne.

Hoeveel kleuren van Oxygenetix zijn er?

Oxygenetix is verkrijgbaar in 14 verschillende camouflagekleuren. Voor alle huidtypes is er dus een passende kleur beschikbaar.

Krijg ik Oxygenetix foundation vergoed door mijn zorgverzekering?

Een gedeeltelijk of gehele vergoeding vanuit de aanvullende zorgverzekering is soms mogelijk, waardoor je de investering van Oxygenetix geheel of gedeeltelijk terugkrijgt

Heeft Oxygenetix een SPF (sun protection filter)?

Oxygenetix bevat ingrediënten die verzorgend en beschermend werken voor je huid. Er is daarom ook een SPF 25 toegevoegd. Houd er wel rekening mee dat je er altijd nog een SPF50 onder gebruikt. Doordat je van Oxygenetix maar heel weinig nodig hebt, is de SPF die erin zit niet voldoende om je huid goed te beschermen.

Welke behandelingen vallen er nog meer onder camouflagetherapie?

Bij Skin Project hebben we ons gespecialiseerd in huid- en laserbehandelingen om overmatige pigmentatie, acne en roodheid in het gezicht blijvend te verminderen.

Waarom Oxygenetix foundation?

De foundations an Oxygenetix beschikken over het herstelbevorderende Ceravitae, die de huid voorzien van zuurstof, hydratie en voedingsstoffen. De camouflageproducten zijn ademend, water- en veegvast, vrij van parfum en parabenen en bevatten een SP25 (zonnefactor). Ook werkt Oxygenetix ontstekingsremmend en het heeft een helende werking. Door al deze eigenschappen is dit product ook geschikt om direct na een huidbehandeling aan te brengen.

Maak vrijblijvend een afspraak

Zou je graag een egale teint willen, wil je overstappen naar een foundation die goed is voor je huid of overweeg je cosmetische behandeling? Kom langs voor een gratis en vrijblijvend consult bij een van onze huidtherapeuten. Tijdens het consult geven wij je graag een passend en persoonlijk behandeladvies.

Als aanvulling op de behandelingen en om de huid goed te onderhouden voor thuis adviseren wij deze producten!

De juiste camouflagetherapie voor thuis

1.Foundation

Ademend + egaliserend

2.Foundation

Ademend + egaliserend

3.Dagcreme met SPF 30

Herstellend + beschermend

Bekijk hier al onze producten