Boek een gratis consult bij 'Skin Project Institute' Amsterdam of bel/whats app naar 06-10775726 of mail naar info@skinproject.nl

√ Vraag gratis advies aan onze Huidtherapeut √ Gratis 2 samples √ Gratis verzending of afhaal in de salon in Amsterdam-Zuid, Albert Cuypstraat 233-H

Schimmelnagels

Schimmelnagels

Een schimmelnagel is een nagel die is aangetast door een schimmelinfectie. Dit wordt ook wel kalknagel genoemd. Schimmelnagels verkleuren, worden dikker en bros en zijn in sommige gevallen hinderlijk bij dagelijkse activiteiten.

Behandeling

De  schimmelnagelbehandeling wordt door middel van laser aangepakt. Op de aangedane nagels worden energieflitsen afgegeven die in een fractie van enkele secondes de schimmel/gisten in de nagelplaat verhitten en doden. Waarna langzaam de aangedane nagels zullen uitgroeien en er een gezonde nagel voor in de plaatst terug komt. Het optimale resultaat wordt verkregen uit een reeks opeenvolgende behandelingen. Er zijn minimaal 3 tot 5 behandelingen met tussenpozen van 6 weken nodig!

Welk effect kan je verwachten?

Om het verloop van de behandeling goed te kunnen volgen worden er gedurende het gehele behandelproces foto’s gemaakt van de nagels. De schimmel zal na de laser behandelingen geleidelijk aan vervagen en er zal een gezonde nagel voor terug groeien. Dit proces duurt enkele maanden. 

Belangrijk om te weten

Het is belangrijk dat je de nagels thuis behandeld met een anti-schimmelgel (verkrijgbaar in de praktijk) om de behandeling optimaal te ondersteunen. Ook zal er anti-schimmelpoeder voor in de schoenen gebruikt moeten worden. Droog de tenen extra goed af na het douchen of baden. Zorg voor een extra paar schone sokken om na de behandeling aan te trekken. De behandeling is het meest effectief als de nagels dun zijn gevijld of gefreesd (door een gespecialiseerde pedicure). 

Maak vrijblijvend een afspraak

Wil je graag mooie, gladde nagels voor de zomer? Kom langs voor een gratis en vrijblijvend consult. Tijdens het consult geven wij je graag een passend en persoonlijk behandeladvies. Voor meer informatie of voor het boeken van een gratis vrijblijvend consult kan je onderstaand contactformulier invullen. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op!

Nederlands nl