Hydrafacial

Heeft jou huid een boost nodig? HydraFacial is een revolutionair toestel met fenomenale resultaten voor iedere huid. Het biedt een drie stappen behandeling waarbij de huid heel krachtig gereinigd en geëxfolieerd wordt, terwijl ze wordt verzadigd met antioxidanten en hydratatie. Via boosters of ledlicht kunnen specifieke huidproblemen erg efficiënt worden aangepakt. Of je nu last hebt van acne, rimpels, pigmentatie of een vale teint… HydraFacial slaagt erin je huidconditie drastisch te verbeteren van binnenuit! De behandeling is volledig pijnloos, er is achteraf geen hersteltijd vereist en hij geeft onmiddellijk resultaat.

Behandeling

HydraFacial = The best skin of your life

Alle huidtypen zijn geschikt voor de HydraFacial. We personaliseren de behandeling aan de hand van jouw huidtype. Tijdens de behandeling wordt een speciaal opzetstuk gebruikt om dode huidcellen, vuil en verstoppingen van de poriën op te zuigen. Dit geeft een milde peeling-effect en zorgt ervoor dat de boosters, zoals antioxidanten, glycolzuur, sallicylzuur, hyaluronzuur en peptiden goed kunnen doordringen tot de huid.

De HydraFacial bestaat uit drie stappen in 1 behandeling.

- Stap 1. Reiniging + Peeling

Legt een nieuwe huidlaag bloot met een zachte reiniging en een milde exfoliëring.

- Stap 2. Extractie + Hydratatie (Booster)

Verwijderd onzuiverheden uit poriën met pijnloze zuigkracht. Verzorgt en voedt de huid met intense vochtinbrengende middelen, die de huid hydrateren.

- Stap 3. Insluizing + Bescherming

Verzadigd het oppervlak van de huid met antioxidanten en peptiden om jouw glow te maximaliseren.

EXTRA’S

Je kunt de behandeling uitbreiden met lymfedrainage en Led- lichttherapie

LED lichttherapie wordt gebruikt voor de verbetering in stevigheid en weerstand van de huid. Het helpt ook bij het verminderen van de zichtbare fijne lijntjes en rimpels, hyperpigmentatie en andere tekenen van veroudering. Het remt ook de productie van talg en doodt de bacteriën die acné veroorzaken.

Behandelmogelijkheden

30’ Signature HydraFacial

Je huid wordt diep gereinigd, er worden extracties op uitgevoerd en ze wordt gehydrateerd door de superserums gevuld met antioxidanten, peptiden en hyaluronzuur.

45’ Deluxe HydraFacial

Je krijgt alle essentiële onderdelen en voordelen van de Signature behandeling, terwijl je specifieke huidproblemen kan laten aanpakken via boosters of ledlicht.

60’ Platinum HydraFacial

Dé ultieme HydraFacial ervaring. Het ontgiftingsproces wordt gestart met lymfedrainage, waarna je huid van een diepe reiniging, extracties en hydratatie wordt voorzien. Specifieke huidproblemen worden aangepakt met een booster en de behandeling wordt afgesloten met LED Light Therapy. Het rode ledlicht wordt gebruikt voor de verbetering van de huidstevigheid en elasticiteit. Het helpt ook bij het verminderen van de zichtbare fijne lijntjes en rimpels, hyperpigmentatie en andere tekenen van veroudering.

Welk effect kan je verwachten?

HydraFacial levert onmiddellijke en langdurige resultaten die je écht kan zien en voelen. Je zie vrijwel direct na de behandeling een egale, mooiere, glanzende huid. De huid wordt steviger en lijntjes worden minder. Herhaaldelijke behandelingen
helpen om de gezondheid van de huid te herstellen. De huid in het gezicht vernieuwt zich elke 28 dagen. Daarom adviseren we 1x per maand een HydraFacial treatment. Voor het best zichtbare resultaat wordt 4-6 behandelingen aangeraden.

HydraFacial = Just the thing for you!

HydraFacial is een niet-invasieve, niet-chirurgische behandeling zonder oncomfortabel gevoel
of hersteltijd. De behandeling is kalmerend, hydraterend, niet-irriterend en onmiddellijk effectief.

Het is de meest geliefde behandeling van vele film- & muzieksterren voordat ze de rode loper moeten betreden en behoort zelfs tot de favorieten van de koninklijke familie van Monaco! Maar ook voor jou ligt zo’n droomhuid binnen handbereik.
Boek nu je afspraak om zelf te ervaren wat HydraFacial kan betekenen voor jouw huid.

Belangrijk om te weten

Na de behandeling kun je tijdelijk een trekkerig gevoel of roodheid ervaren. Deze reacties zijn normaal en verdwijnen binnen een aantal uren, afhankelijk van de gevoeligheid van je huid.

Vergoeding zorgverzekering

Een behandeling voor de Hydrafacial in het gelaat kan eventueel vergoed worden onder acne vanuit de aanvullende zorgverzekering. De hoogte van je vergoeding is afhankelijk van je verzekering. Bij vergoedingen uit de aanvullende verzekering wordt geen aanspraak gemaakt op je eigen risico. Skin Project is erkend door alle zorgverzekeraars.

Maak vrijblijvend een afspraak

Stoor jij je aan je onzuivere huid en heeft dit effect op hoe jij over je eigen huid denkt en hoe je je voelt? Wil je een mooie huid zonder ontstekingen en vervelende littekens? Kom langs voor een gratis en vrijblijvend consult bij een van onze huidtherapeuten. Tijdens het consult geven wij je graag een passend en persoonlijk behandeladvies.

De juiste producten voor thuis

Als aanvulling op de behandelingen en om de huid goed te onderhouden voor thuis adviseren wij deze producten!

1.Exfoliant

Zuiverend

2.Serum

Beschermen

3.DD-crème met SPF 50

Beschermen + egaliseren

Bekijk hier al onze producten

korting
€48,00 €45,60
korting
korting