Hydrafacial

Heeft jou huid een boost nodig? HydraFacial is een revolutionair toestel met fenomenale resultaten voor iedere huid. Het biedt een drie stappen behandeling waarbij de huid heel krachtig gereinigd en geëxfolieerd wordt, terwijl ze wordt verzadigd met antioxidanten en hydratatie. Via boosters of ledlicht kunnen specifieke huidproblemen erg efficiënt worden aangepakt. Of je nu last hebt van acne, rimpels, pigmentatie of een vale teint… HydraFacial slaagt erin je huidconditie drastisch te verbeteren van binnenuit! De behandeling is volledig pijnloos, er is achteraf geen hersteltijd vereist en hij geeft onmiddellijk resultaat.

Behandeling

HydraFacial = The best skin of your life

Alle huidtypen zijn geschikt voor de HydraFacial. We personaliseren de behandeling aan de hand van jouw huidtype. Tijdens de behandeling wordt een speciaal opzetstuk gebruikt om dode huidcellen, vuil en verstoppingen van de poriën op te zuigen. Dit geeft een milde peeling-effect en zorgt ervoor dat de boosters, zoals antioxidanten, glycolzuur, sallicylzuur, hyaluronzuur en peptiden goed kunnen doordringen tot de huid.

De HydraFacial bestaat uit drie stappen in 1 behandeling.

- Stap 1. Reiniging + Peeling

Legt een nieuwe huidlaag bloot met een zachte reiniging en een milde exfoliëring.

- Stap 2. Extractie + Hydratatie (Booster)

Verwijderd onzuiverheden uit poriën met pijnloze zuigkracht. Verzorgt en voedt de huid met intense vochtinbrengende middelen, die de huid hydrateren.

- Stap 3. Insluizing + Bescherming

Verzadigd het oppervlak van de huid met antioxidanten en peptiden om jouw glow te maximaliseren.

Behandelmogelijkheden

30’ Signature HydraFacial

Je huid wordt diep gereinigd, er worden extracties op uitgevoerd en ze wordt gehydrateerd door de superserums gevuld met antioxidanten, peptiden en hyaluronzuur.

45’ Deluxe HydraFacial

Je krijgt alle essentiële onderdelen en voordelen van de Signature behandeling, terwijl je specifieke huidproblemen zoals rimpels, fijne lijntjes, rosacea of pigmentvlekken, acne kan laten aanpakken via boosters en ledlicht.

60’ Platinum HydraFacial

Dé ultieme HydraFacial ervaring. Het ontgiftingsproces wordt gestart met lymfedrainage, waarna je huid van een diepe reiniging, extracties en hydratatie wordt voorzien. Specifieke huidproblemen worden aangepakt met een booster en de behandeling wordt afgesloten met LED Lichttherapie.

Extra's

Je kunt de behandeling uitbreiden met de:

- Boosters

Waardoor we nog specifieker kunnen werken op bijv. rimpels & fijne lijntjes, rosacea, pigmentvlekken of acne.

- Led-lichttherapie

LED lichttherapie wordt gebruikt voor de verbetering in stevigheid en weerstand van de huid. Het helpt ook bij het verminderen van de zichtbare fijne lijntjes en rimpels, hyperpigmentatie en andere tekenen van veroudering. Het remt ook de productie van talg en doodt de bacteriën die acné veroorzaken.

- Lymfedrainage

Lymfedrainage stimuleert de afvoer van afvalstoffen en verbetert de celstofwisseling, hierdoor verbetert de conditie van de huid.

- Perk for EYES and LIPS

Wil je graag je lippen en extra boost geven en voller laten lijken? Of de donkere verkleuringen onder je ogen verminderen? Plan dan de Hydrafacial behandeling i.c.m. een oog of lip behandeling. Na afloop krijg je de helft van de roller/serum mee naar huis, zodat je het ’s ochtende en/of ’s avonds na het reiniging kan aanbrengen onder je ogen/lippen. Ook mooi om je lippen te onderhouden na een lip filler behandeling.

Welk effect kan je verwachten?

HydraFacial levert onmiddellijke en langdurige resultaten die je écht kan zien en voelen. Je zie vrijwel direct na de behandeling een egale, mooiere, glanzende huid. De huid wordt steviger en lijntjes worden minder. Herhaaldelijke behandelingen helpen om de gezondheid van de huid te herstellen. De huid in het gezicht vernieuwt zich elke 28 dagen. Daarom adviseren we 1x per maand een HydraFacial treatment. Voor het best zichtbare resultaat wordt 4-6 behandelingen aangeraden.

HydraFacial = Just the thing for you!

HydraFacial is een niet-invasieve, niet-chirurgische behandeling zonder oncomfortabel gevoel
of hersteltijd. De behandeling is kalmerend, hydraterend, niet-irriterend en onmiddellijk effectief.

Het is de meest geliefde behandeling van vele film- & muzieksterren voordat ze de rode loper moeten betreden en behoort zelfs tot de favorieten van de koninklijke familie van Monaco! Maar ook voor jou ligt zo’n droomhuid binnen handbereik. Boek nu je afspraak om zelf te ervaren wat HydraFacial kan betekenen voor jouw huid.

Belangrijk om te weten

Na de behandeling kun je tijdelijk een trekkerig gevoel of roodheid ervaren. Deze reacties zijn normaal en verdwijnen binnen een aantal uren, afhankelijk van de gevoeligheid van je huid.

Vergoeding zorgverzekering

Een behandeling voor de Hydrafacial in het gelaat kan eventueel vergoed worden onder acne vanuit de aanvullende zorgverzekering. De hoogte van je vergoeding is afhankelijk van je verzekering. Bij vergoedingen uit de aanvullende verzekering wordt geen aanspraak gemaakt op je eigen risico. Skin Project is erkend door alle zorgverzekeraars.

Over Hydrafacial

Waarom is Hydrafacial goed voor mijn huid?

Hydratatie is de basis van een gezonde en mooie huid. Irritatie van de huid heeft aangetoond dat het de tekenen van veroudering verhoogt. HydraFacial werkt preventief tegen huidveroudering en wil de gezondheid van de huid garanderen.

Ben ik een kandidaat voor deze behandeling?

HydraFacial is ontwikkeld voor alle huidtypes. Zelfs de meest gevoelige huidtypes kunnen makkellijk een behandeling verdragen.

Welke resultaten mag ik verwachten?

Velen geven na slechts één behandeling aan dat hun huid zichtbaar verbeterd is en een egale en mooie glans heeft. De glans en hydratatie kan vijf tot zeven dagen aanhouden. De huidverjonging is blijvend, gezien de productie nog tot drie maanden lang aanhoudt en ook het verouderingspatroon zal verminderen.

Hoeveel behandelingen zijn er nodig om het resultaat te zien?

Een maandelijkse behandeling wordt aanbevolen. Eén behandeling volstaat al voor het verbeteren van de fijne lijntjes, rimpels, hyperpigmentatie, acné en een vette huid.

Welke huidproblemen kunnen behandeld worden met de hydrafacial?

De HydraFacial kan ingezet worden bij de meeste huidproblemen zoals acne, rosacea, couperose, eczeem, psoriasis, gevoelige huid, UV-schade, pigmentatie problemen etc.

Waarom kies ik voor Skin Project?

Je wordt behandeld door ervaren BIG-geregistreerde hbo-opgeleide huidtherapeuten. Een gezonde huid bereik je met de juiste kennis, wetenschappelijk onderbouwde methodes en (medische) apparatuur, bewezen medische technieken en de juiste thuisadviezen. Wij hebben daarom uitsluitend het allerbeste in huis voor zowel medische als cosmetische huidzorg. De kwaliteit van de behandeling staat voorop om jou gezonder, mooier en vooral gelukkiger te maken. Jij staat bij ons in de kliniek altijd centraal en bent geen nummer.

Maak vrijblijvend een afspraak

Stoor jij je aan je onzuivere huid en heeft dit effect op hoe jij over je eigen huid denkt en hoe je je voelt? Wil je een mooie huid zonder ontstekingen en vervelende littekens? Kom langs voor een gratis en vrijblijvend consult bij een van onze huidtherapeuten. Tijdens het consult geven wij je graag een passend en persoonlijk behandeladvies.

De juiste producten voor thuis

Als aanvulling op de behandelingen en om de huid goed te onderhouden voor thuis adviseren wij deze producten!

1.Exfoliant

Zuiverend

2.Serum

Beschermen

3.DD-crème met SPF 50

Beschermen + egaliseren

Bekijk hier al onze producten

korting
Uitverkocht