Over ons

Over Skin Project

Bij SKIN PROJECT staat het bieden van persoonlijke, professionele hoogwaardige huidtherapeutische zorg voorop. Denk aan het verminderen, opheffen of voorkomen van een huidaandoening. Ons doel is om klanten de mooiste versie van zichzelf te laten zien. Jong of oud, wij vinden iedereen uniek. Bij SKIN PROJECT staat u als klant altijd op de eerste plaats. Huidproblemen deel je niet met iedereen. Daarom vinden wij het belangrijk dat u zich bij ons op uw gemak voelt en dat we samen beslissen welke behandeling het beste bij u past. Veiligheid, kwaliteit, effectiviteit en expertise zijn onze kernwaarden.

Als HBO afgestudeerde huidtherapeuten zijn wij gespecialiseerd in licht- en lasertherapie, medische peelings, microneedling en hydrafacial. Het kan worden gebruikt om verschillende soorten huidaandoeningen te behandelen. Denk aan acne, overbeharing, pigmentvlekken, couperose, littekens, striae, rimpels/lijntjes en huidonregelmatigheden en kalknagels. Deze behandelingen voeren wij uit met hoogwaardige apparatuur (CE en FDA gecertificeerd) en de allernieuwste peelingproducten.

De wereld van huidtherapie is altijd in beweging, daarom staan ​​wij niet stil. Om op de hoogte te blijven van de meest effectieve en innovatieve behandelingen doen we veel onderzoek, volgen we regelmatig trainingen in binnen- en buitenland en staan ​​we in nauw contact met collega huidtherapeuten om kennis uit te wisselen.

Maak een afspraak

Om zorg en kwaliteit op een hoog niveau te kunnen bieden, zijn onze huidtherapeuten in het bezit van een bachelor diploma Huidtherapeut Bachelor of Health, zijn ingeschreven in het BIG-register en beschikken over een AGB-code. De huidtherapeuten zijn lid van de beroepsvereniging van de Nederlandse Vereniging van Huidtherapeuten (NVH) en staan ​​ingeschreven bij het Kwaliteitsregister Paramedici. Dit betekent dat bepaalde huidbehandelingen vergoed kunnen worden door je zorgverzekering. Wij vinden het als huidtherapeut belangrijk om echt iets voor mensen te kunnen betekenen. Iedereen die lekker in zijn vel zit, straalt dat uit. Wij helpen je daar graag bij! Je bent van harte welkom om een ​​afspraak te maken voor een vrijblijvend en persoonlijk gesprek.

Maak een afspraak

TEAM

Hetty Notebomer (AGB-code: 90104391)

Huidtherapeut

Hetty Notebomer is huidtherapeut en eigenaresse van SKIN PROJECT en woont in Amsterdam. Nadat zij in 2017 haar HBO opleiding aan de Hogeschool van Utrecht heeft afgerond, heeft zij door het hele land ervaring opgedaan als huidtherapeut. Ze heeft onder meer gewerkt met dermatologen, plastisch chirurgen en cosmetisch artsen. In 2019 was het tijd voor een nieuwe stap in haar carrière: een eigen kliniek. Ze opende de deuren van SKIN PROJECT. De plek waar u terecht kunt voor de behandeling van diverse huidproblemen. Dankzij haar jarenlange ervaring en expertise op het gebied van huidtherapie bedenkt ze graag samen met u een 'huidproject'. Met de juiste behandelingen en producten voor thuis zorgt ze ervoor dat ze een optimaal resultaat behaalt.

'Niets is mooier dan een zelfverzekerde weerspiegeling die je elke dag toelacht!'

- Registratie Kwaliteitsregister Paramedici: 39103195388
- Lidmaatschap Nederlandse Vereniging van Huidtherapeuten: 520044

Cawi Sale (AGB-code: 90111722)

Huidtherapeut

Met de komst van Cawi Sale heeft ons team er weer een enthousiaste huidtherapeut bij gekregen. Na het behalen van haar vwo-diploma in 2016 is zij begonnen aan de HBO-opleiding Huidtherapie aan de Hogeschool van Den Haag. In 2020 heeft ze de opleiding Huidtherapie succesvol afgerond. Cawi staat bekend om haar persoonlijke benadering en eerlijk advies. Tijdens de behandeling staat de cliënt centraal en geeft zij hem/haar de persoonlijke aandacht die hij of zij verdient. Ze luistert goed naar de wensen en past deze toe in haar behandelingen. Of het nu gaat om cosmetische of medische behandelingen, in alle gevallen streeft zij naar de meest gezonde en/of mooie huid. Cawi's rustige, maar stabiele en lieve karakter maakt haar een geliefde collega binnen het SKIN PROJECT team.

'Als ik mensen de beste versie van zichzelf kan laten zien, is mijn missie geslaagd!'

Registratie Kwaliteitsregister Paramedici: 39106282188
Lidmaatschap Nederlandse Vereniging van Huidtherapeuten: 520606

Ellen Silvius (AGB-code: 90111722)

Huidtherapeut

Met de komst van Ellen Silvius is ons team weer een enthousiaste huidtherapeut rijker. Ellen heeft in 2022 de opleiding huidtherapie aan de Hogeschool van Utrecht afgerond en woont in Amsterdam. Het leuke aan Ellen is dat ze overal een uitdaging in ziet en altijd in oplossingen denkt. Ze werkt efficiënt, gestructureerd en maakt hierbij weloverwogen beslissingen. Ze besteedt graag aandacht aan het geven van een duidelijke uitleg over een huidaandoening, en de behandelingen die daarbij passen. Daarmee stelt ze de klanten dan ook snel op hun gemak. Het mooiste aan haar vak vindt ze dat ze mensen weer kan laten stralen na een succesvolle behandeling. Ellen's enthousiaste, lieve karakter maakt haar tot een geliefde collega binnen het team van SKIN PROJECT.

- Registratie Kwaliteitsregister Paramedici: 39106991788
- Lidmaatschap Nederlandse Vereniging van Huidtherapeuten: 521297

Tiffany Deijle

Huidtherapeut

Met de komst van Tiffany Deijle is ons team weer een enthousiaste huidtherapeut rijker! Tiffany was altijd al geïnteresseerd in uiterlijke verzorging. Na haar opleiding tot schoonheidsspecialiste lag het dan ook voor de hand om verder te studeren voor huidtherapeut en in 2023 heeft ze de opleiding huidtherapie aan de Hogeschool van Den Haag dan ook afgerond. Tiffany is een vrolijke en zeer gedreven huidtherapeut wie graag onder de mensen is. Uitleg geven, vragen beantwoorden en adviseren vindt zij een belangrijk aspect van de huidtherapie. Ze verdiepte zich dagelijks in de nieuwste ontwikkelingen en trends binnen het vakgebied en dan met name acné, anti-ageing en pigment. Deze kennis neemt ze ook mee in haar adviezen tijdens de behandelingen. Een afwisselende en drukke agenda maakt Tiffany's werkdag levendig en uitdagend. We zijn uiteraard heel blij met deze hardwerkende topper en geliefde collega binnen het team van SKIN PROJECT.

Wat zeggen onze klanten?