Over ons

Wat bij SKIN PROJECT voorop staat, is het leveren van persoonlijke, professioneel hoogwaardige huidtherapeutische zorg. Denk hierbij aan het verminderen, opheffen of voorkomen van een huidaandoening. Ons doel is om cliënten de mooiste versie van zichzelf te laten zien. Jong of oud, iedereen beschouwen wij als uniek.

Bij SKIN PROJECT sta jij als klant altijd op de eerste plaats. Huidproblemen deel je niet met iedereen. Daarom vinden wij het belangrijk dat je je bij ons op je gemak voelt en dat we met elkaar beslissen welke behandeling het beste bij jouw wensen past. Veiligheid, kwaliteit, effectiviteit en deskundigheid zijn daarbij onze kernwaarden. Als huidtherapeuten zijn wij gespecialiseerd in licht-en lasertherapie, chemische peelings, microneedling en hydrafacial. Hiermee zijn verschillende soorten huidaandoeningen te behandelen. Denk aan acne, overbeharing, pigmentvlekken, couperose, littekens, striae, rimpels/lijntjes en huidoneffenheden en schimmelnagels. Deze behandelingen voeren wij uit met hoogwaardige apparatuur (CE- en FDA-gecertificeerd) en de allernieuwste peelingproducten.

De wereld van de huidtherapie is altijd in beweging, daarom staan wij zelf ook niet stil. Onze huidtherapeuten volgen regelmatig trainingen, aanvullende opleidingen en congressen in binnen en buitenland. Daarnaast ondergaan de huidtherapeuten de behandelingen zoveel mogelijk ook zelf, zodat zij goed kunnen overbrengen hoe de behandeling aanvoelt en welke huidreacties erbij komen kijken.

Om zorg en kwaliteit op een hoog niveau te kunnen bieden, zijn onze huidtherapeuten in het bezit van een diploma op HBO-niveau Huidtherapeut Bachelor of Health, staan ingeschreven in het BIG-register en in het bezit van een AGB-code. De huidtherapeuten zijn lid van de beroepsvereniging Nederlandse Vereniging van Huidtherapeuten (NVH) en staan ingeschreven bij het Kwaliteitsregister van Paramedici. Dit betekent dat bepaalde huidbehandelingen vergoed kunnen worden door je zorgverzekering.

We vinden het belangrijk om als huidtherapeuten echt iets voor mensen te kunnen betekenen. Wie lekker in zijn vel zit, straalt dat uit. Daar helpen we jou graag bij! Je bent van harte welkom om een afspraak te maken voor een vrijblijvend en persoonlijk consult.

TEAM

Hetty Notebomer (AGB-code: 90104391)

Huidtherapeut

Hetty Notebomer is huidtherapeut en eigenaresse van SKIN PROJECT en woont in Amsterdam. Nadat ze haar HBO-opleiding Huidtherapie aan de Hogeschool van Utrecht in 2017 afrondde, heeft ze door het hele land ervaring opgedaan als huidtherapeut. Ze heeft onder andere samengewerkt met dermatologen, plastisch chirurgen en cosmetische artsen. In 2019 werd het tijd voor een nieuwe stap in haar carrière: een eigen kliniek. Ze opende de deuren van SKIN PROJECT. Dé plek waar je terecht kunt voor de behandeling van diverse huidproblemen. Dankzij haar jarenlange ervaring en expertise op het gebied van huidtherapie bedenkt ze samen met jou graag een ‘skin project’. Met de juiste behandeling en de juiste producten voor thuis zorgt ze ervoor dat ze optimaal resultaat behaalt.

‘Niets is mooier dan een zelfverzekerd spiegelbeeld die je dagelijks toelacht!’

Cawi Sale (AGB-code: 90111722)

Huidtherapeut

Met de komst van Cawi Sale is ons team weer een enthousiaste huidtherapeut rijker. Na het behalen van haar VWO-diploma in 2016 is ze gestart met de HBO-opleiding Huidtherapie aan de Hogeschool van Den Haag. In 2020 heeft ze de opleiding Huidtherapie succesvol afgerond. Cawi staat bekend om haar persoonlijke benadering en eerlijke advies. Tijdens de behandeling staat de client centraal en geeft ze hem/haar de persoonlijke aandacht die hij of zij verdient. Ze luistert goed naar de wensen en past deze toe in haar behandeling. Of het nu gaat om cosmetische of medische behandelingen, in alle gevallen streeft ze naar een zo gezond mogelijke en/of mooie huid. Cawi haar rustige, maar stabiele en lieve karakter maakt haar tot een geliefde collega binnen het team van SKIN PROJECT.

‘Als ik mensen de beste versie van zichzelf kan laten zien, is mijn missie geslaagd!’