Microneedling

Wil je een stevigere huid en de huidstructuur en conditie verbeteren? Dan is microneedling hiervoor de beste behandeling. Microneedling is een behandeling waarbij je de huid aanzet zichzelf te herstellen door celdeling en wordt ingezet voor huidverbetering bij (acne-)littekens, pigmentvlekken, doffe huid, grove poriën en fijne lijntjes. Het is een zeer effectieve en veilige behandeling.

Behandeling

Microneedling is een wetenschappelijk erkende en veilige techniek met een minimale downtime. Superfijne naaldjes van chirurgisch staal maken honderden microkanaaltjes in de huid. Waardoor het natuurlijk herstelproces diep in de huid geactiveerd wordt en nieuw collageen (type 3) en elastine wordt aangemaakt. Je krijgt een gladdere, jongere en gezondere huid. Ook donkere kringen onder de ogen kunnen verminderen. Met 3-5 behandelingen kan je een toename van 400% meer collageen en elastine bereiken en een verdikking van de huid tot 140%! Het is een natuurlijke anti-aging therapie en geschikt voor alle huidtypen. Gedurende de microneedling behandeling voegen wij op de huid hoogwaardige skin boosters of medische peelings met actieve ingrediënten toe, die hierdoor tot 200 maal meer in de huid penetreren. Samen bepalen we welke skin booster of medische peelings met actieve ingrediënten zoals amandelzuur, hyaluronzuur, Trichloorazijnzuur (TCA) het beste bij de individuele wensen past. Hierbij moet je denken aan bijvoorbeeld, anti-aging, pigmentatie, huidversteviging, grove poriën, teint en littekens.

Thuisproducten

Het behandelplan is altijd twee-ledig. Naast de behandelingen die wij in de praktijk uitvoeren, is het ook van essentieel belang dat je zelf aan de slag gaat met de geadviseerde exfoliërende producten van Dermaceutic voor thuis (minimaal 2 tot 4 weken voor de eerste behandeling). Door het thuisgebruik van de exfoliërende producten, worden de dode huidcellen verwijderd en de huid verdunt. Waardoor de huid beter doorlaatbaar wordt en de microneedling/peeling/boosters beter in de diepere huidlagen terecht komt, waardoor het meest optimale resultaat sneller bereikt wordt en de behandeling effectiever is. Ook zal de huid na een behandeling sneller herstellen en blijven de resultaten van na de behandeling langer behouden, waardoor onderhoudsbehandelingen minder vaak nodig zijn.

Welk effect kan je verwachten?

Het resultaat van microneedling is een verbeterde huidstructuur en je krijgt je frisse huidskleur weer terug. Je huid wordt steviger door een enorme collageen boost en de aanmaak van elastine vezels. Door de aanmaak van hyaluronzuur zal de huid beter gehydrateerd blijven waardoor fijne rimpels minder zichtbaar zullen zijn.

Gemiddeld zijn er tussen de 3 en 6 behandelingen nodig. Dit is erg afhankelijk van de hulpvraag en de huidconditie. Het interval is 4 tot 6 weken. De beste resultaten worden behaald wanneer de behandeling in kuurverband wordt uitgevoerd.

Belangrijk om te weten

Na de behandeling is het belangrijk om de huid wat rust te gunnen. Vermijd daarom de eerste periode de felle zon, exfoliërende producten en andere schoonheidsbehandelingen. Indien gewenst kunnen wij je ook adviseren over de juiste post-treatment crèmes en foundation, die ervoor zorgen dat het herstel van de beschadigde huid versneld wordt.

Maak vrijblijvend een afspraak

Stoor jij je aan een doffe teint, grove poriën en fijne rimpeltjes of wil je de conditie van je huid verbeteren? Kom langs voor een gratis en vrijblijvend consult bij een van onze huidtherapeuten. Tijdens het consult geven wij je graag een passend en persoonlijk behandeladvies.

De juiste producten voor thuis

Als aanvulling op de behandelingen en om de huid goed te onderhouden voor thuis adviseren wij deze producten!

1.Exfoliatie

Zuiverend

2.Nachtcrème

Stimulerend

3.Dagcrème

Herstellend

Bekijk hier al onze producten

korting
€48,00 €45,60
korting
€65,00 €51,30
korting
€67,00 €63,65