Nieuw bij Skin Project: Hydrafacial = The best skin of your life!
News

Nieuw bij Skin Project: Hydrafacial = The best skin of your life!

Skin Project Institute Admin Nov 01, 2021

Wij zijn erg verheugd om jou te kunnen meedelen dat we een nieuwe topper in ons kliniek mogen verwelkomen! HydraFacial™ is een revolutionair toestel met fenomenale resultaten voor iedere huid. Het biedt een driestappenbehandeling waarbij de huid heel krachtig gereinigd en geëxfolieerd wordt, terwijl ze wordt verzadigd met antioxidanten en hydratatie. Via boosters of ledlicht kunnen specifieke huidproblemen trouwens erg efficiënt worden aangepakt. Of je nu last hebt van acne, rimpels, pigmentatie of een vale teint… HydraFacial™ slaagt erin je huidconditie drastisch te verbeteren van binnenuit! De behandeling is volledig pijnloos, er is achteraf geen hersteltijd vereist en hij geeft  onmiddellijk resultaat.

Je hoeft ons trouwens niet op ons woord te geloven. Ook vele Hollywoodsterren en dermatologen zijn fan! Al blijft zelf een behandeling ondergaan de beste manier om erachter te komen wat HydraFacial écht kan doen voor jouw huid. You have to get it to get it! ;-)

Vanaf nu kan je dus gewoon bij ons terecht voor de enige echte HydraFacial™ behandeling. Boek vandaag nog je afspraak in en geniet heel binnenkort van je beste huid ooit!