Cosmo Peel Forte

Met een medische peeling op maat verminderen onzuiverheden, grove poriën, vlekjes, lijntjes, rimpels, acne en acnelittekens. Met vloeistoffen bestaande uit natuurlijke zuren met een hoge concentratie zetten we je huid zelf aan het werk. Je huid wordt dikker, steviger en sterker! Voor elke huid is er een geschikte peeling beschikbaar. Voor jong en oud, mannen en vrouwen. En ook voor de meest kwetsbare, gevoelige huiden en de vettere, dikkere huiden met bijvoorbeeld verslapping of acnelittekens: er is altijd een veilige, passende peeling voor jouw huid. Wil jij een stralende huid? Een egale, frisse, gehydrateerd huid, die in balans is? Maak dan direct een afspraak en laat je adviseren door de huidtherapeut.

Behandeling

Medische peelings zijn één van de meest populaire cosmetische ingrepen voor huidverjonging en huidverbetering. Onze behandelingen zijn effectief, bewezen, veilig en doeltreffend. Een peeling kan worden toegepast op het gezicht, decolleté/borst en rug. Na een peeling oogt de huid direct frisser en egaler.

Medische peelings zijn vloeistoffen die bestaan uit natuurlijke zuren. Bij Skin Project werken met medische peelings op basis van Glycolzuur, Salicylzuur, Melkzuur, Amandelzuur of Trichloorazijnzuur (TCA). Elk zuur heeft unieke eigenschappen in de huid. Er zijn peelings die pigmentvlekken verlichten, ontstekingen uitdoven, talgproductie remmen en zelfs de aanmaak van bindweefselvezels stimuleren. Voor elke huid is er een geschikte peeling

De hoogstaande peelings van het merk Dermaceutic leiden tot een volledige oplossing voor de aanpak van verschillende huidproblemen en huidveroudering. De diepte, waarin de peeling doordringt, is afhankelijk van de soort bestanddelen die we gebruiken. Dit bepalen we samen door dit af te stemmen op jouw individuele wensen. Voor elke huid en huidwens is er een geschikte peeling. We hebben maar liefst 25 verschillende soorten en combinaties.

Thuisproducten

Het behandelplan is altijd twee-ledig. Naast de medische peelings van Dermaceutic die wij in de praktijk uitvoeren, is het ook van essentieel belang dat je zelf aan de slag gaat met de geadviseerde exfoliërende producten van Dermaceutic voor thuis (minimaal 2 tot 4 weken voor de eerste behandeling). Door het thuisgebruik van de exfoliërende producten, worden de dode huidcellen verwijderd en de huid verdunt. Waardoor de huid beter doorlaatbaar wordt en de peeling beter in de diepere huidlagen terecht komt, waardoor het meest optimale resultaat sneller bereikt wordt en de behandeling effectiever is. Ook zal de huid na een behandeling sneller herstellen en blijven de resultaten van na de behandeling langer behouden, waardoor onderhoudsbehandelingen minder vaak nodig zijn.

Belangrijk om te weten

Hou er rekening mee dat er bij de diepere medische peelings een hersteltijd kan zijn. De huid kan dan bijvoorbeeld een aantal dagen na de behandeling roder of droger zijn. Bij zware behandelingen kan vervelling of (lichte) zwelling een huidreactie zijn. Vooraf bespreken wij altijd of er wel of geen hersteltijd is en wat je kunt verwachten. Het is van belang niet aan de huid te krabben. Indien gewenst kunnen wij je ook adviseren over de juiste post-treatment crèmes en foundation, die ervoor zorgen dat het herstel van de beschadigde huid versneld wordt.

Vergoeding zorgverzekering

Een behandeling voor acne(littekens) in het gelaat kan eventueel vergoed worden vanuit de aanvullende zorgverzekering. De hoogte van je vergoeding is afhankelijk van je verzekering. Bij vergoedingen uit de aanvullende verzekering wordt geen aanspraak gemaakt op je eigen risico. Skin Project is erkend door alle zorgverzekeraars.

Combinatie behandeling

Skin Project biedt tevens behandelingen aan die eventueel met elkaar gecombineerd kunnen worden bijv. een IPL behandeling i.c.m. met een medische peeling of een microneedling behandeling i.c.m. een medische peeling. Deze behandelingen zijn ter verbetering van de roodheid, pigmentvlekken, structuur en de souplesse van de huid, door middel van activatie van celvernieuwing en collageen aanmaak in de huid. De werking en resultaten zijn veelvuldig onderzocht en wetenschappelijk bewezen.

Welk effect kan je verwachten?

Je zal merken dat dankzij de behandelingen en het gebruik van de juiste huidproducten de acne verminderd zal worden. Er zijn meerdere behandelingen nodig om de acne in het de huid te stabiliseren. 

Over medische peelings

vraag
vraag
vraag
vraag

test

Maak vrijblijvend een afspraak

Wil je graag mooie, gladde nagels voor de zomer? Kom langs voor een gratis en vrijblijvend consult bij een van onze huidtherapeuten. Tijdens het consult geven wij je graag een passend en persoonlijk behandeladvies.