Gezichtsbehandeling

Een ontspannen gezichtsbehandeling is heerlijk. Maar stoor je je aan bijvoorbeeld fijne rimpeltjes, kleine littekens, grove poriën of huidverkleuringen? En wil je echte huidverbetering waardoor je een meer egale, stevige, stralende huid krijgt? Kies dan voor een behandeling bij een huidtherapeut. De behandelingen zijn altijd gericht op effect. Bij Skin Project proberen we de huidverbeterende behandelingen zo comfortabel mogelijk te maken. De nadruk ligt op natuurlijke huidverbetering, terwijl jij op een zachte behandelbank ligt en we de tijd voor de behandeling nemen. Omdat we gerichte adviezen en behandelingen geven specifiek voor jouw huid, behalen we de beste resultaten. Zo krijg jij een gezonde huid, die straalt.

Behandeling

Een facial oftewel gezichtsbehandeling is de meest bekende behandeling voor het gezicht en maakt de huid stralender, jonger en gezonder. Elke dag staat onze huid bloot aan vervuiling en straling en dit heeft vervelende gevolgen. Bovendien is het soms knap lastig om naast een drukke baan en druk sociaal leven ook nog voldoende aandacht aan je huid te besteden. Een goede gezichtsbehandeling kan dan uitkomst bieden.

Tijdens een gezichtsbehandeling krijgt je gezicht alle aandacht en zal de uitgebreide verzorging je huid herstellen en weer in balans brengen. Na een behandeling zal je gezichtshuid zacht en gezond aanvoelen en ben je weer ontspannen en opgeladen.

In onze kliniek starten we bij een facial altijd met een dieptereiniging, vervolgens scrubben, exfolieren en hydrateren we de huid en wordt er een masker aangebracht. Een facial reinigt de huid van onzuiverheden en geeft een boost waardoor de huid weer gaat stralen.

Soorten facials

Bij Skin Project kan je een keus maken uit drie verschillende facials, ieder met een eigen doel.

De Glow Facial

De Pure Vitamine C booster zorgt er voor dat de huid zijn vitaliteit en egale teint weer terug krijgt en pigment aanmaak kan worden gestabiliseerd. De huid kan zich daarna beter weren tegen schadelijke invloeden van buitenaf en ondersteunt de aanmaak van collageen. Deze behandeling is uitermate geschikt  wanneer je de conditie van de huid wilt verbeteren of het pigment in de huid wilt stabiliseren. Ook heeft de rosacea huid veel baat bij deze behandeling.

De Anti-Aging Facial

Het KUDTZU ingrediënt stimuleert de huidcellen diep in de huid. KUDTZU bevordert de collageen- en elastineproductie. Afbraak van fibrolasten in de huid zorgt voor collageen- en elastineverlies waardoor verslapping van de huid zichtbaar wordt. Het verlies aan oestrogeen wordt dankzij deze verstevigende facial gecompenseerd.

De Hydrating Facial

Is in vergelijking met onze klassieke GLOW Facial, vooral toe te passen bij patiënten met een droge, rode gevoelige huid. De werkstoffen zoals Vitamine A, Gefermenteerde enzymen, Salicylzuur, Vitamine C, vitamine F en mineralen dringen diep door in de huid.  Een ware vrije radicale killer voor het gelaat.

Welk effect kan je verwachten?

Het resultaat: is vrijwel direct een egale, mooiere, glanzende huid. De huid wordt steviger en lijntjes worden minder.

een instant glow de deur weer uitgaat, zoals bij een milde peeling. Vaak combineren wij verschillende gezichtsbehandelingen voor het beste resultaat.

Over facials

Wat is het verschil tussen een huidtherapeut en schoonheidsspecialiste?

Een huidtherapeut heeft een hbo-studie gevolgd, is paramedicus, valt onder de wet BIG (beroepen in de gezondheidszorg), draagt een beschermde titel en staat ingeschreven in het kwaliteitsregister paramedici. Bij medische indicaties is een vergoeding vanuit de aanvullende zorgverzekering mogelijk. Een huidtherapeut richt zich op huidverbetering en huidproblematiek. Een schoonheidsspecialist heeft over het algemeen een mbo-diploma en richt zich op de verzorging en verfraaiing van de gezonde huid en heeft geen beschermde titel.

Heb ik een verwijsbrief nodig om een afspraak te maken?

Nee, een verwijzing is niet nodig. Huidtherapie is direct toegankelijk. Iedereen die wil werken aan een mooie huid is welkom.

Ik heb geen huidproblemen, kan ik dan ook bij je terecht?

Absoluut! Iedereen die graag een mooie huid wil of preventief een huidbehandeling wenst gericht op huidverbetering is welkom.

Ik heb een feestje of bruiloft, kan ik dan ook bij je terecht?

Om ervoor te zorgen dat je huid er fantastisch uitziet op een speciaal moment in je leven, is het verstandig een paar maanden voor deze datum alvast een afspraak te maken. Zo kunnen we samen kijken welke mogelijkheden er zijn voor jouw mooiste huid!

Kun je alle huidproblemen oplossen?

Helaas kunnen we niet toveren. Binnen de huidtherapie zijn we expert in licht- en laserbehandelingen, medische peelings en combinatiebehandelingen, maar hiermee kunnen we niet alle huidproblemen volledig oplossen. De huid is ons grootste orgaan en veel verschillende invloeden spelen mee bij huidproblemen. Wat we wel doen als we jouw huidprobleem niet kunnen oplossen is jou handvaten geven: doorsturen naar de juiste specialist, huisarts, dermatoloog of orthomoleculair voedingsdeskundige. Een bredere kijk en aanpak is bij complexe huidproblemen wenselijk.

Maak vrijblijvend een afspraak

Stoor jij je aan je onzuivere huid en heeft dit effect op hoe jij over je eigen huid denkt en hoe je je voelt? Wil je een mooie huid zonder ontstekingen en vervelende littekens? Kom langs voor een gratis en vrijblijvend consult bij een van onze huidtherapeuten. Tijdens het consult geven wij je graag een passend en persoonlijk behandeladvies.

De juiste producten voor thuis

Als aanvulling op de behandelingen en om de huid goed te onderhouden voor thuis adviseren wij deze producten!

1. Exfoliatie

Zuiverend

Stimulerend

2.Nachtcrème

3.Serum

Beschermen

Bekijk hier al onze producten