Huidproducten op maat

Ben jij al heel lang opzoek naar de juiste huidproducten? Maar heb je geen idee welke producten goed zijn voor jouw huid, wordt je telkens weer teleurgesteld, ook al kies je voor hele dure producten? Best logisch met het enorme aanbod en commerciële beloftes die meestal niet nagekomen worden. Als huidtherapeut zijn we gespecialiseerd in het kritisch kijken naar formules, ingrediëntenlijsten en percentages van huidproducten. Eigenlijk is het onmogelijk een product te kiezen, zonder te weten waar je huid echt behoefte aan heeft. Daarom doen we bij Skin Project een gratis huidscan, zodat jij weet welke producten wél voor jouw huid werken.

Cosmeceuticals

Bij Skin Project werken wij uitsluitend met zogeheten cosmeceuticals. Dit zijn hoogwaardige huidproducten op advies van een huidtherapeut of arts, passend bij jou huidaandoening, huidwens en/of huidconditie.

Binnen de wereld van cosmeceuticals bieden wij bij Skin Project de producten van Dermaceutic aan. Deze productlijn, bevatten producten waar we volledig achter staan.

Passende huidproducten kiezen in de juiste combinatie is heel persoonlijk. Er is ook geen vast recept voor het hele jaar door. We beoordelen jouw huid, na de huidscan in de Observ580X en adviseren wat op dat moment het beste bij je past. We leren je de basis en waar je op kunt letten. Wij gunnen jou huidproducten die werken!
Als kliniek, hebben wij kritisch gekeken naar de ingrediëntenlijsten, verpakkingen, formule en samenstelling. De huidproducten bevatten eerlijke werkzame ingrediënten, zonder irriterende toevoegingen zoals uitdrogende alcohol en parfum. Daarnaast moet de prijs/kwaliteit kloppend zijn. Ook zijn de producten vegan en niet getest op dieren.

Dermaceutic Laboratoire

Dermaceutic Laboratoire is een van de bekendste namen op het gebied van medische huidproducten. De huidverzorgende producten van Dermaceutic zijn ontwikkeld in samenwerking met vooraanstaande dermatologen, artsen en huidtherapeuten. De producten zijn samengesteld uit verschillende ingredienten, zoals hoge percentages Hyaluronzuur, Vitamine C en Glycolzuur, die zeer doeltreffend bepaalde huidproblemen aanpakken, zoals anti-aging, huidverstrakking, verminderen van pigmentatie en structuurverbetering.

Dermaceutic werkt volgens een stappenplan dat bestaat uit de complete verzorging die uw huid nodig heeft. De producten reinigen, zuiveren, stimuleren, herstellen, hydrateren en beschermen de huid en bieden fantastische resultaten. Zo heb je altijd een persoonlijk huidverzorgingsplan dat precies aansluit op de behoeftes van uw huid. Bij Skin Project kan je terecht voor alle producten van Dermaceutic.

Twee-delig behandelplan

Het behandelplan bij Skin Project is vaak twee-ledig. Naast de behandelingen die wij in de praktijk uitvoeren, is het ook van essentieel belang dat je zelf aan de slag gaat met de geadviseerde exfoliërende producten van Dermaceutic voor thuis. Door het thuisgebruik van de exfoliërende producten, worden de dode huidcellen verwijderd en de huid verdunt. Waardoor de behandelingen die wij uitvoeren in de praktijk zoals microneedling of peelings beter in de diepte van de huid kunnen komen en daardoor dus effectiever zijn en het optimale gewenste resultaat sneller bereikt wordt. Ook zal de huid na een behandeling sneller herstellen en blijven de resultaten van na de behandeling langer behouden, waardoor onderhoudsbehandelingen minder vaak nodig zijn.

Over de producten van Dermaceutic

Waarom werken andere huidproducten niet voor mij?

Wat er meestal mis gaat met huidproducten die je in de winkel of bij de apotheek koopt is dat het algemene producten zijn. Deze producten missen meestal de juiste (kostbare) werkstoffen, de percentages zijn te laag, de formulering klopt niet of de verpakking zorgt ervoor dat eventuele werkstoffen vervliegen zoals bij een pot crème. Wat daarnaast een hele belangrijke reden is dat de meeste mensen een verhoornde huid hebben of een verminderde huid barrière. Hierdoor werken zelfs de goede krachtige serums niet, simpelweg omdat het product niet in de huid kan trekken maar op de dode cellen laag (hoornlaag) blijft liggen.

Met welke huidproducten werken jullie?

Wij werken uitsluitend met zogeheten cosmeceuticals. Dit zijn hoogwaardige huidproducten op advies van een huidtherapeut of arts, passend bij jou huidaandoening, huidwens en/of huidconditie. Binnen de wereld van cosmeceuticals bieden wij het merk Dermaceutic Laboratoire aan. Dit merk bevat producten waar we volledig achter staan. Wij kijken kritisch naar de ingrediëntenlijsten, verpakkingen, formule en samenstelling. De huidproducten bevatten eerlijke werkzame ingrediënten, zonder irriterende toevoegingen zoals uitdrogende alcohol en parfum. Daarnaast moet de prijs/kwaliteit kloppend zijn.

Waarom kies ik voor Skin Project?

Je wordt behandeld door ervaren BIG-geregistreerde hbo-opgeleide huidtherapeuten. Een gezonde huid bereik je met de juiste kennis, wetenschappelijk onderbouwde methodes en (medische) apparatuur, bewezen medische technieken en de juiste thuisadviezen. Wij hebben daarom uitsluitend het allerbeste in huis voor zowel medische als cosmetische huidzorg. De kwaliteit van de behandeling staat voorop om jou gezonder, mooier en vooral gelukkiger te maken. Jij staat bij ons in de kliniek altijd centraal en bent geen nummer.

Heb ik een verwijsbrief nodig om een afspraak te maken?

Nee, een verwijzing is niet nodig. Huidtherapie is direct toegankelijk. Iedereen die wil werken aan een mooie huid is welkom.

Maak vrijblijvend een afspraak

Benieuwd welke producten het beste zijn voor jou huid? Kom langs voor een gratis en vrijblijvend consult bij een van onze huidtherapeuten. Tijdens het consult geven wij je graag een passend en persoonlijk behandeladvies.

De juiste producten voor thuis

Als aanvulling op de behandelingen en om de huid goed te onderhouden voor thuis adviseren wij deze producten!

1.Acne

Voordeelpakket

2.Dagelijkse verzorging

Voordeelpakket

3.Pigment

Voordeelpakket

Bekijk hier al onze producten

korting
korting
korting