Thuisproducten

Dermaceutic Laboratoire is een van de bekendste namen op het gebied van medische huidproducten. De huidverzorgende producten van Dermaceutic zijn ontwikkeld in samenwerking met vooraanstaande dermatologen, artsen en huidtherapeuten. De producten zijn samengesteld uit verschillende ingredienten, zoals hoge percentages Hyaluronzuur, Vitamine C en Glycolzuur, die zeer doeltreffend bepaalde huidproblemen aanpakken, zoals anti-aging, huidverstrakking, verminderen van pigmentatie en structuurverbetering.

Dermaceutic Laboratoire

Dermaceutic is partner van ruim 30.000 esthetische en medische dermatologie specialisten over de hele wereld en nam als een van de eerste laboratoria in Frankrijk ingrediënten in haar formules op die ondertussen als standaard worden beschouwd bij kwalitatief hoogstaande verzorging. Alle producten zijn vegan en dierproefvrij

Dermaceutic werkt volgens een stappenplan dat bestaat uit de complete verzorging die uw huid nodig heeft. De producten reinigen, zuiveren, stimuleren, herstellen, hydrateren en beschermen de huid en bieden fantastische resultaten. Zo heb je altijd een persoonlijk huidverzorgingsplan dat precies aansluit op de behoeftes van uw huid. Bij Skin Project kan je terecht voor alle producten van Dermaceutic.

Het behandelplan bij Skin Project is vaak twee-ledig. Naast de behandelingen die wij in de praktijk uitvoeren, is het ook van essentieel belang dat je zelf aan de slag gaat met de geadviseerde exfoliërende producten van Dermaceutic voor thuis. Door het thuisgebruik van de exfoliërende producten, worden de dode huidcellen verwijderd en de huid verdunt. Waardoor de behandelingen die wij uitvoeren in de praktijk zoals microneedling of peelings beter in de diepte van de huid kunnen komen en daardoor dus effectiever zijn en het optimale gewenste resultaat sneller bereikt wordt. Ook zal de huid na een behandeling sneller herstellen en blijven de resultaten van na de behandeling langer behouden, waardoor onderhoudsbehandelingen minder vaak nodig zijn.

Maak vrijblijvend een afspraak

Benieuwd welke producten het beste zijn voor jou huid? Kom langs voor een gratis en vrijblijvend consult bij een van onze huidtherapeuten. Tijdens het consult geven wij je graag een passend en persoonlijk behandeladvies.

De juiste producten voor thuis

Als aanvulling op de behandelingen en om de huid goed te onderhouden voor thuis adviseren wij deze producten!

1.Acne

Voordeelpakket

2.Dagelijkse verzorging

Voordeelpakket

3.Pigment

Voordeelpakket

Bekijk hier al onze producten

korting
korting
korting