Boek een gratis consult bij 'Skin Project Institute' Amsterdam of bel/whats app naar 06-10775726 of mail naar info@skinproject.nl

Peelings

Een peeling wordt toegepast voor huidverbetering! Deze kan in meerdere lagen van de huid doordringen. Hoe diep de peeling gaat is afhankelijk van jouw wensen. Je huid reageert op een peeling door in beweging te komen en zal verschillende natuurlijke herstelmechanismen in werking zetten. Dit zal leiden tot huidvernieuwing, cel vernieuwing en huidversteviging

Behandeling

Het behandelplan is altijd twee-ledig. Naast de medische peelings van Dermaceutic die wij in de praktijk uitvoeren, is het ook van essentieel belang dat je zelf aan de slag gaat met de geadviseerde exfoliërende producten van Dermaceutic voor thuis. Door het thuisgebruik van de exfoliërende producten, worden de dode huidcellen verwijderden de huid verdunt. Waardoor de peeling beter in de diepte van de huid kan komen en daardoor dus effectiever is en het optimale gewenste resultaat sneller bereikt wordt. Ook zal de huid na een peeling sneller herstellen en blijven de resultaten van na de behandeling langer behouden, waardoor onderhoudsbehandelingen minder vaak nodig zijn.

De diepte, waarin de peeling doordringt, is afhankelijk van de soort bestanddelen die we gebruiken. Dit bepalen we samen door dit af te stemmen op jouw individuele wensen.

Welk effect kan je verwachten?

Bij Skin Project werken we met peelings op basis van Glycolzuur, Salicylzuur, Melkzuur, Amandelzuur of Trichloorazijnzuur (TCA). Deze ingrediënten zorgen ervoor dat  celvernieuwing van de huid gestimuleerd en versnelt wordt, waardoor er een mooiere huidstructuur ontstaat. Je krijgt je frisse huidskleur weer terug: pigmentvlekjes, littekens, grove poriën en fijne rimpeltjes verminderen of verdwijnen zelfs. Je huid wordt steviger door de aanmaak van collageen en je huid wordt diep gereinigd. Kortom, je huid knapt er ontzettend van op en zal weer zacht en glad aanvoelen.

Belangrijk om te weten

Afhankelijk van de sterkte van de peeling, kan de huid gaan schilferen of vervellen. Het is van belang niet aan de huid te krabben. Indien gewenst kunnen wij je ook adviseren over de juiste post-treatment crèmes en foundation, die ervoor zorgen dat het herstel van de beschadigde huid versneld wordt. Na de behandeling is het van belang, felle zon en exfoliërende producten te vermijden. 

Maak vrijblijvend een afspraak

Kan jouw huid ook wel een oppepper gebruiken en ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Kom dan langs voor een gratis consult. Tijdens het consult geven wij je graag een passend en persoonlijk behandeladvies.

Voor meer informatie of voor het boeken van een gratis vrijblijvend consult kan je onderstaand contactformulier invullen. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op!

Nederlands nl