Peelings

Wil je graag je huidconditie verbeteren? Of een frisse uitstraling? Chemische peelings verweken de dode huidcellen waardoor deze sneller afschilferen. Zo wordt de huid gestimuleerd om nieuwe, gezonde cellen aan te maken. Met peelings pakken we huidproblemen aan of verbeteren we de huidconditie

Behandeling

Chemische peelings zijn vloeistoffen die bestaan uit natuurlijke zuren. Bij Skin Project werken met medische peelings op basis van Glycolzuur, Salicylzuur, Melkzuur, Amandelzuur of Trichloorazijnzuur (TCA). Elk zuur heeft unieke eigenschappen in de huid. Er zijn peelings die pigmentvlekken verlichten, ontstekingen uitdoven, talgproductie remmen en zelfs de aanmaak van bindweefselvezels stimuleren. Voor elke huid is er een geschikte peeling

De hoogstaande peelings van het merk Dermaceutic leiden tot een volledige oplossing voor de aanpak van verschillende huidproblemen en huidveroudering. De diepte, waarin de peeling doordringt, is afhankelijk van de soort bestanddelen die we gebruiken. Dit bepalen we samen door dit af te stemmen op jouw individuele wensen.

Thuisproducten

Het behandelplan is altijd twee-ledig. Naast de behandelingen die wij in de praktijk uitvoeren, is het ook van essentieel belang dat je zelf aan de slag gaat met de geadviseerde exfoliërende producten van Dermaceutic voor thuis (minimaal 2 tot 4 weken voor de eerste behandeling). Door het thuisgebruik van de exfoliërende producten, worden de dode huidcellen verwijderd en de huid verdunt. Waardoor de huid beter doorlaatbaar wordt en de chemische peeling beter in de diepere huidlagen terecht komt, waardoor het meest optimale resultaat sneller bereikt wordt en de behandeling effectiever is. Ook zal de huid na een behandeling sneller herstellen en blijven de resultaten van na de behandeling langer behouden, waardoor onderhoudsbehandelingen minder vaak nodig zijn.

Cosmo Peel Forte

De Cosmo Peel Forte is de sterkste peel en kan worden ingezet bij een verouderde huid met fijne en diepe lijntjes, (acne-) littekens, structuurproblemen, een rokershuid en pigmentatie. De Cosmo Peel Forte bestaat uit 20% TCA, 10% Fenol en 10% Glycolzuur. De peeling werkt diep en zorgt ervoor dat de collageen en elastine aanmaak in uw huid wordt versterkt. Het aantal behandelingen is afhankelijk van uw huidconditie en indicatie. Afhankelijk van uw huidconditie kan ook geadviseerd worden om eerst te starten met een TCA peeling van 12 of 15% om uw huidconditie te verbeteren. Hoe beter je huidconditie is hoe meer resultaat je hebt met de Cosmo Peel Forte. Gemiddeld zijn 1-2 behandelingen met de Cosmo Peel Forte nodig met een tussenpoos van 3-6 maanden. Het effect van de peeling werkt nog 6-18 maanden door na de behandeling. Onderhoudsbehandelingen zijn gewenst om het effect van de peeling te behouden.

Welk effect kan je verwachten?

Bij Skin Project werken we met peelings op basis van Glycolzuur, Salicylzuur, Melkzuur, Amandelzuur of Trichloorazijnzuur (TCA) of Fenol. Deze ingrediënten zorgen ervoor dat  celvernieuwing van de huid gestimuleerd en versnelt wordt, waardoor er een mooiere huidstructuur ontstaat. Je krijgt je frisse huidskleur weer terug: pigmentvlekjes, littekens, grove poriën en fijne rimpeltjes verminderen of verdwijnen zelfs. Je huid wordt steviger door de aanmaak van collageen en je huid wordt diep gereinigd. Kortom, je huid knapt er ontzettend van op en zal weer zacht en glad aanvoelen.

Belangrijk om te weten

Afhankelijk van de sterkte van de peeling, kan de huid gaan schilferen of vervellen. Het is van belang niet aan de huid te krabben. Indien gewenst kunnen wij je ook adviseren over de juiste post-treatment crèmes en foundation, die ervoor zorgen dat het herstel van de beschadigde huid versneld wordt. Na de behandeling is het van belang, felle zon en exfoliërende producten te vermijden. 

Vergoeding zorgverzekering

Een behandeling voor acne in het gelaat kan eventueel vergoed worden vanuit de aanvullende zorgverzekering. De hoogte van je vergoeding is afhankelijk van je verzekering. Bij vergoedingen uit de aanvullende verzekering wordt geen aanspraak gemaakt op je eigen risico. Skin Project is erkend door alle zorgverzekeraars.

Maak vrijblijvend een afspraak

Kan jouw huid ook wel een oppepper gebruiken en ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Kom langs voor een gratis en vrijblijvend consult bij een van onze huidtherapeuten. Tijdens het consult geven wij je graag een passend en persoonlijk behandeladvies.

De juiste producten voor thuis

Als aanvulling op de behandelingen en om de huid goed te onderhouden voor thuis adviseren wij deze producten!

1.Exfolieren

Zuiverend

2.Nachtcrème

Stimulerend

3.Masker

Stimulerend

Bekijk hier al onze producten

Over acnetherapie

vraag
vraag
vraag
vraag

test