Huidverbetering

Naarmate we ouder worden, zal iedereen te maken krijgen met een verandering van de huid, zoals het krijgen van lijntjes, rimpels of verslapping. Huidveroudering is een geleidelijk biologisch proces dat rond het 25ste levensjaar begint. Met behulp van laserbehandelingen, chemische peelings, microneedling of hydrafacial treden er verbeteringen op in de huid, zoals stimulatie van collageen en elastine. Met het verminderen van fijne lijntjes en rimpels als zichtbaar resultaat. 

Behandelingen

Bij Skin Project komen ook veel mensen die goed voor zichzelf willen zorgen en een jeugdige huid zo lang mogelijk willen behouden. Het huidverouderingsproces kan niet stop gezet worden en dat is ook niet het doel van de behandelingen. Wel is het mogelijk om huidveroudering te vertragen door uw huid in optimale conditie te houden.

Thuisproducten

Het behandelplan is altijd twee-ledig. Naast de behandelingen die wij in de praktijk uitvoeren, is het ook van essentieel belang dat je zelf aan de slag gaat met de geadviseerde exfoliërende producten van Dermaceutic voor thuis (minimaal 2 tot 4 weken voor de eerste behandeling). Door het thuisgebruik van de exfoliërende producten, worden de dode huidcellen verwijderd en de huid verdunt. Waardoor de huid beter doorlaatbaar wordt en de peeling/microneedling beter in de diepere huidlagen terecht komt, waardoor het meest optimale resultaat sneller bereikt wordt en de behandeling effectiever is. Ook zal de huid na een behandeling sneller herstellen en blijven de resultaten van na de behandeling langer behouden, waardoor onderhoudsbehandelingen minder vaak nodig zijn.

Chemische peeling

Chemische peelings zijn vloeistoffen die bestaan uit natuurlijke zuren. Bij Skin Project werken met medische peelings op basis van Glycolzuur, Salicylzuur, Melkzuur, Amandelzuur of Trichloorazijnzuur (TCA). Elk zuur heeft unieke eigenschappen in de huid. Er zijn peelings die pigmentvlekken verlichten, ontstekingen uitdoven, talgproductie remmen en zelfs de aanmaak van bindweefselvezels stimuleren. Voor elke huid is er een geschikte peeling

De hoogstaande peelings van het merk Dermaceutic leiden tot een volledige oplossing voor de aanpak van verschillende huidproblemen en huidveroudering. De diepte, waarin de peeling doordringt, is afhankelijk van de soort bestanddelen die we gebruiken. Dit bepalen we samen door dit af te stemmen op jouw individuele wensen.

Microneedling

Microneedling is een wetenschappelijk erkende en veilige techniek met een minimale downtime. Superfijne naaldjes van chirurgisch staal maken honderden microkanaaltjes in de huid. Waardoor het natuurlijk herstelproces diep in de huid geactiveerd wordt en nieuw collageen (type 3) en elastine wordt aangemaakt. Je krijgt een gladdere, jongere en gezondere huid. Ook donkere kringen onder de ogen kunnen verminderen. Met 3-5 behandelingen kan je een toename van 400% meer collageen en elastine bereiken en een verdikking van de huid tot 140%! Het is een natuurlijke anti-aging therapie en geschikt voor alle huidtypen. Gedurende de microneedling behandeling voegen wij op de huid hoogwaardige skin boosters of medische peelings met actieve ingrediënten toe, die hierdoor tot 200 maal meer in de huid penetreren. Samen bepalen we welke skin booster of medische peelings met actieve ingrediënten zoals amandelzuur, hyaluronzuur, Trichloorazijnzuur (TCA) het beste bij de individuele wensen past. Hierbij moet je denken aan bijvoorbeeld, anti-aging, pigmentatie, huidversteviging, grove poriën, teint en littekens.

Hydrafacial

Mocht je de huid willen verbeteren zonder de toepassing van een laser of microneedling behandeling of heb je moeite met de down time van een peeling? Dan is een Hydrafacial behandeling uitermate geschikt. 

HydraFacial is een revolutionair toestel met fenomenale resultaten voor iedere huid, zonder de huid te beschadigen. Het biedt een driestappenbehandeling waarbij de huid heel krachtig gereinigd en geëxfolieerd wordt, terwijl ze wordt verzadigd met antioxidanten en hydratatie.

HydraFacial slaagt erin je huidconditie drastisch te verbeteren van binnenuit! De behandeling is volledig pijnloos, er is achteraf geen hersteltijd vereist en hij geeft onmiddellijk resultaat. De huid wordt steviger en lijntjes worden minder. Voor het best zichtbare resultaat wordt 4-6 behandelingen aangeraden.

Fractionele laser

Voor de behandeling van lijntjes rimpels en verslapping werken we bij Skin Project met de vernieuwde, revolutionaire Fractora techniek op de Inmode Laser. Met fractionele lasertherapie kunnen we zeer gecontroleerd en effectief schade van het bindweefsel herstellen, waardoor je huid op lange termijn geleidelijk sterker, gladder en elastischer wordt.

De Fractora techniek is een methode dat gebruik maakt van radiofrequentie in combinatie met naaldjes. De naaldjes maken minuscule gefractioneerde gaatjes in de huid, waardoor in de diepere huidlagen de aanmaak van collageen en elastinevezels optimaal gestimuleerd wordt. In combinatie met de radiofrequentie wordt het effect hiervan verveelvoudigd.

De behandeling is mogelijke op elke huidtype en huidskleur. Gemiddeld zijn er 2 tot 5 behandelingen nodig, met tussenpozen van 6 weken.
De Fractora is CE- en FDA-gecertificeerd, wat de veiligheid van de apparatuur bewaakt.

IPL-behandeling

IPL (Intense Pulsed Light), ook wel lichtflitstherapie genoemd, is een effectieve methode om diffuse roodheid, couperose en oppervlakkige pigmentvlekken te verminderen en de huid te egaliseren. Skin Project staat hoog aangeschreven vanwege de goede resultaten van de IPL-behandelingen Door juiste lichtverspreiding en ingebouwde koelsysteem is de behandeling geschikt voor alle huidtypen, zelfs voor de gepigmenteerde huid. Gemiddeld zijn er 1 tot 3 behandelingen nodig, met tussenpozen van 6 weken.

Combinatie behandelingen

Skin Project biedt tevens behandelingen aan die eventueel met elkaar gecombineerd kunnen worden bijv. een licht/laserbehandeling i.c.m. met een chemische peeling of een microneedling behandeling i.c.m. een chemische peeling. Deze behandelingen zijn ter verbetering van de structuur en de souplesse van de huid, door middel van activatie van celvernieuwing en collageen aanmaak in de huid. De werking en resultaten zijn veelvuldig onderzocht en wetenschappelijk bewezen.

Maak vrijblijvend een afspraak

Stoor jij je aan je de lijntjes en rimpels in het gelaat? Wil je graag een mooie gladde, egale huid? Kom langs voor een gratis en vrijblijvend consult bij een van onze huidtherapeuten. Tijdens het consult geven wij je graag een passend en persoonlijk behandeladvies.

De juiste producten voor thuis

Als aanvulling op de behandelingen en om de huid goed te onderhouden voor thuis adviseren wij deze producten!

1.Exfoliatie

Zuiverend

2.Serum

Stimulerend

3.Dagcreme

Beschermend + herstellend

Bekijk hier al onze producten

korting
€48,00 €45,60
korting
korting
€52,00 €49,40

Over acnetherapie

vraag
vraag
vraag
vraag

test