Bultjes & Wratjes

Vanaf onze 30ste levensjaar krijgen de meeste mensen wel last van bultjes, wratjes, ruwe plekjes en vlekjes op de huid. Soms ontstaan ze alleen in het gezicht, maar het kan ook elders op het lichaam. Goedaardige onschuldige huidbultjes zoals steelwratten, gerstenkorrels, fibromen, ouderdomswratten, xanthelasma (rondom de ogen) en andere verheven plekjes kunnen op een snelle en veilige manier verwijderd worden met de zapper.

Behandeling

Bij Skin Project kunnen we goedaardige huidtumoren met de zapper heel nauwkeurig aanstippen, waardoor de gezonde en omliggende huid niet beschadigd hoeft te worden en er geen littekens of bloedingen ontstaan. De zapper is een subtiel apparaatje met een puntige elektrode. In deze elektrode wordt een elektrische warmte ontwikkeld, waardoor na aanraking van het huidbultje, deze direct verschrompeld. Bij de geringste twijfel zal de huidtherapeut besluiten niet te behandelen en u doorsturen naar uw huisarts.

Welk effect kan je verwachten?

De behandeling is heel effectief en de bultjes zijn in de meeste gevallen na één behandeling al verdwenen. Het verwijderen van goedaardige huidbultjes met de zapper is geschikt voor alle huidtypen en huidskleuren.

Belangrijk om te weten

Na de behandeling kan de huid rood zijn er ontstaat een korstje op de huid, die na 5 tot 7 dagen er vanzelf afvalt. De verhevenheid is hierna verdwenen. Indien gewenst kunnen wij je ook adviseren over de juiste post-treatment crème en foundation, die ervoor zorgen dat het herstel van de beschadigde huid versneld wordt.

Vergoeding zorgverzekering

Een behandeling voor huidoneffenheden in het gelaat kan eventueel onder camouflagetherapie vergoed worden vanuit de aanvullende zorgverzekering. De hoogte van je vergoeding is afhankelijk van je verzekering. Bij vergoedingen uit de aanvullende verzekering wordt geen aanspraak gemaakt op je eigen risico. Skin Project is erkend door alle zorgverzekeraars.

Maak vrijblijvend een afspraak

Wil je graag van verheven bultjes of ruwe plekjes op het gelaat of lichaam af? Kom langs voor een gratis en vrijblijvend consult bij een van onze huidtherapeuten. Tijdens het consult geven wij je graag een passend en persoonlijk behandeladvies.

De juiste producten voor thuis

Als aanvulling op de behandeling en om de huid goed te onderhouden voor thuis adviseren wij deze producten!

1.Herstellende crème met SPF 50

Herstellend + Beschermend

2.Foundation

Ademend + egaliserend

3.Foundation

Ademend + egaliserend

Bekijk hier al onze producten

Over acnetherapie

vraag
vraag
vraag
vraag

test