Definitief ontharen

Ontharingsmethoden zoals harsen, scheren en epileren kunnen een lastige, pijnlijke en tijdrovende klus zijn. Vooral wanneer haren snel en stug terug groeien, met stoppeltjes, ingegroeide haren en bultjes tot gevolg. Sinds de mogelijkheid tot definitief ontharen, is de tijd van ongewenste haargroei, rode bultjes, jeuk en ingegroeide haren door scheren en harsen echt voorbij! Laserontharing is een effectieve oplossing voor ongewenste haargroei in het gezicht en op het lichaam. Bij Skin Project behandelen wij met de nieuwste ontharingslaser: Diolaze XL laser van het InMode systeem.

Behandeling

Het InMode systeem is een revolutionaire techniek die gebruik maakt van twee verschillende lasercombinaties. De Diolaze XL laser combineert de Diode-Laser (golflengte 810 nm) met de Nd:Yag-Laser (golflengte 1064 nm) en is daardoor één van de meest geavanceerde lasers op het gebied van overbeharing. Effectief en veilig kunnen ongewenste haren op het gezicht en lichaam, bij mannen ven vrouwen, op alle huidtypes verwijdert worden en daardoor is deze gecombineerde techniek een doorbraak in de behandeling van ongewenste haargroei.  

Tevens werkt de Diolaze XL Laser met een integraal huid verkoelend oppervlak, die het grootste is in zijn soort. Dit zorgt ervoor dat de behandeling veel comfortabeler is dan bij andere laser apparaten. Het laser-ontharen wordt daardoor door iedereen goed verdragen.

De gouden standaard voor definitief-ontharen van ongewenste haargroei is de Diode-Laser. Bij laserontharing met de Diolaze XL Laser wordt het licht van de laser geabsorbeerd door het pigment in de haarzakjes, waardoor de stamcellen die verantwoordelijk zijn voor de groei van de haren, definitief vernietigd worden. Waardoor er geen haren meer terug groeien en de huid zacht en glad aanvoelt! Binnen ongeveer twee weken zullen de vernietigde haren definitief wegblijven en de overige haartjes zullen dunner worden.

De Diolaze XL Laser is CE- en FDA-gecertificeerd, wat de veiligheid van de  apparatuur bewaakt.

Belangrijk om te weten

Gedurende het gehele behandeltraject is het belangrijk dat de haren niet geharst of geëpileerd worden. Met de Diolaze XL laser kan in de zomer doorbehandeld worden. Tevens is het wel van belang dat de huid goed beschermd wordt tegen de zon. Indien gewenst kunnen wij je adviseren over de juiste post-treatment crème, zonnebrand en foundation. De producten zijn speciaal ontwikkeld voor toepassing na een cosmetische behandeling en zorgen ervoor dat het herstel van de beschadigde huid versneld wordt.  

Welk effect kan je verwachten?

Het is belangrijk om te weten dat haren in verschillende fases groeien. Aangezien haren alleen in de actieve groeifase vernietigd kunnen worden, zijn er altijd meerdere behandelingen nodig. Ook kunnen alleen donkere haren behandeld worden. Het optimale resultaat wordt verkregen uit een reeks opeenvolgende behandelingen, met tussenpozen van 6 weken. Afhankelijk van het gewenste resultaat adviseren wij gemiddeld 6-10 behandelingen voor 85% reductie van de donkere haren. De laserbehandeling is geschikt voor elk huidtype.

Transgender

Er kan veel komen kijken bij een transitietraject, waaronder bepaalde wensen in het beharingspatroon. Is één van uw wensen definitieve ontharing van uw ongewenste haargroei? Dan ben je bij Skin Project aan het juiste adres! Zowel trans mannen als trans vrouwen (16 jaar en ouder) zijn bij Skin Project van harte welkom voor behandelingen met laserontharing. Deze ontharingstechnieken worden toegepast in de baardstreek en/of de geslachtsregio. Dit laatste voorafgaand aan een geslachtsveranderende operatie. Dit behandeltraject vindt plaats in samenwerking met het VU medisch centrum (VUmc) in Amsterdam, welke met Skin Project een contract hebben afgesloten. De huidtherapeuten van Skin Project werken volgens een speciaal opgesteld behandelprotocol en zijn op de hoogte van alle aanbevelingen van het Kennis en Zorgcentrum voor Genderdysforie en de expertgroep licht-/laser van de Nederlandse Vereniging van Huidtherapeuten. Transgendercliënten krijgen tijdens het behandeltraject een vaste huidtherapeut. Belangrijk is dat je met haar een vertrouwensband voelt. Wij weten wat er bij een transitietraject komt kijken en dat behandeling confronterend kan zijn en je zich kwetsbaar kunt voelen. We doen er alles aan om de behandeling comfortabel te maken. Je kan bij ons rekenen op onze begrip en integriteit.

Vergoeding zorgverzekering

Een behandeling voor ontharen in het gelaat bij mannen en vrouwen kan eventueel vergoed worden vanuit de aanvullende zorgverzekering. De hoogte van je vergoeding is afhankelijk van je verzekering. Bij vergoedingen uit de aanvullende verzekering wordt geen aanspraak gemaakt op je eigen risico. Skin Project is erkend door alle zorgverzekeraars.

Maak vrijblijvend een afspraak

Wil je definitief af van ongewenste haargroei? Of heb je vaak last van ingegroeide haartjes met een geïrriteerde huid? Kom langs voor een gratis en vrijblijvend consult bij een van onze huidtherapeuten. Tijdens het consult geven wij je graag een passend en persoonlijk behandeladvies.

De juiste producten voor thuis

Als aanvulling op de behandelingen en om de huid goed te onderhouden voor thuis adviseren wij deze producten!

1.Herstellende dagcrème

Kalmerend + herstellend

2.SPF 50

Beschermend

3.Foundation

Ademend + egaliserend

Bekijk hier al onze producten

Over acnetherapie

vraag
vraag
vraag
vraag

test