Observ520X

De OBSERV 520X is de nieuwste innovatie op het gebied van huidanalyse. Met de OBSERV 520X is het mogelijk om de huid van jouw gezicht op verschillende manieren te bekijken en vast te leggen. Zo weet je altijd precies hoe de huid ervoor staat. Veel huidaandoeningen beginnen in de diepere huidlagen en worden pas in de loop van tijd zichtbaar. De OBSERV 520X analyseert ook de diepere huidagen en brengt alle huidkenmerken haarschep in beeld.

Wat doet de Observ520X?

De OBSERV520X maakt het onzichtbare zichtbaar. De OBSERV 520X brengt met 8 verschillende lichtmodi en 5 gezichtsposities alle huidkenmerken in 8 seconden haarscherp in beeld. Deze 5 posities zorgen voor een overzichtelijk en volledig huidbeeld die zelfs de kleinste details en huidverbeteringen met ongeëvenaarde helderheid zichtbaar maken. Het is mogelijk om gedurende de behandelingen bij Skin Project de huid middels de Observ 520X te monitoren.

De OBSERV 520X legt de gezichtshuid in 8 verschillende belichtingen vast.

1. Daglicht modus; wat is je gezichtshuidconditie op dit moment?

2. Textuur

3. Pigmentatie

4. Roodheid

5: Parallel-gepolariseerde modus

6: Cross-gepolariseerde modus

7: True Uv-licht modus

8: Gesimuleerde Wood's modus

Voordelen Observ520X?

Toekomstige huidproblemen worden zichtbaar in kaart gebracht. Denk aan pigmentproblematiek, verhoorning van uw huid, couperose, dehydratatie, gevoelige en dunne huidgebieden en overmatige talgproductie. Elke analyse kan worden verstuurd naar uw persoonlijk email.

Vergoeding zorgverzekering

Bepaalde behandelingen in het gelaat kunnen eventueel vergoed worden vanuit de aanvullende zorgverzekering. De hoogte van je vergoeding is afhankelijk van je verzekering. Bij vergoedingen uit de aanvullende verzekering wordt geen aanspraak gemaakt op je eigen risico. Skin Project is erkend door alle zorgverzekeraars.

Maak vrijblijvend een afspraak

Stoor je je aan couperose in het gezicht, hals of decolleté? Kom langs voor een gratis en vrijblijvend consult bij een van onze huidtherapeuten. Tijdens het consult geven wij je graag een passend en persoonlijk behandeladvies.

De juiste producten voor thuis

Als aanvulling op de behandelingen en om de huid goed te onderhouden voor thuis adviseren wij deze producten!

1.Acne

Voordeelpakket

2. Pigment

Voordeelpakket

3.Dagelijkse verzorging

Voordeelpakket

Bekijk hier al onze producten

korting
korting
korting