Observ520X

Tijdens een gratis, vrijblijvend en persoonlijk consult, brengen wij jou wensen, doelen en/of huidproblemen in kaar. Daarnaast voeren wij een huidscan uit met de Obser520X. De OBSERV 520X is de nieuwste innovatie op het gebied van huidanalyse. Met de OBSERV 520X kunnen wij jou huid op verschillende manieren bekijken en vast leggen. Zo weten wij altijd precies hoe je huid ervoor staat. Veel huidaandoeningen beginnen in de diepere huidlagen en worden pas in de loop van tijd zichtbaar. De OBSERV 520X analyseert ook de diepere huidagen en brengt voor ons alle huidkenmerken haarschep in beeld.

Wat doet de Observ520X?

De OBSERV520X maakt het onzichtbare zichtbaar. De OBSERV 520X brengt met 8 verschillende lichtmodi en 5 gezichtsposities alle huidkenmerken in 8 seconden haarscherp in beeld. Deze 5 posities zorgen voor een overzichtelijk en volledig huidbeeld die zelfs de kleinste details en huidverbeteringen met ongeëvenaarde helderheid zichtbaar maken. Het is mogelijk om gedurende de behandelingen bij Skin Project de huid middels de Observ 520X te monitoren.

De OBSERV 520X legt de gezichtshuid in 8 verschillende belichtingen vast.

1. Daglicht modus; wat is je gezichtshuidconditie op dit moment?

2. Textuur

3. Pigmentatie

4. Roodheid

5: Parallel-gepolariseerde modus

6: Cross-gepolariseerde modus

7: True Uv-licht modus

8: Gesimuleerde Wood's modus

Voordelen Observ520X?

Toekomstige huidproblemen worden zichtbaar in kaart gebracht. Denk aan pigmentproblematiek, verhoorning van uw huid, couperose, dehydratatie, gevoelige en dunne huidgebieden en overmatige talgproductie. Elke analyse kan worden verstuurd naar uw persoonlijk email.

Vergoeding zorgverzekering

Bepaalde behandelingen in het gelaat kunnen eventueel vergoed worden vanuit de aanvullende zorgverzekering. De hoogte van je vergoeding is afhankelijk van je verzekering. Bij vergoedingen uit de aanvullende verzekering wordt geen aanspraak gemaakt op je eigen risico. Skin Project is erkend door alle zorgverzekeraars.

Over intakegesprek + Observ580X

Zijn er kosten verbonden aan een intakegesprek + huidscan met de Observ580X

Nee, een intakegesprek + huidscan met de Observ580X is altijd gratis en vrijblijvend, hier zitten geen kosten aan verbonden.

Ik heb geen huidproblemen, kan ik dan ook bij Skin Project terecht?

Absoluut! Iedereen die graag een mooie huid wil of preventief een huidbehandeling wenst gericht op huidverbetering is welkom. De intake is kosteloos en vrijblijvend.

Heb ik een verwijzing van een huisarts nodig?

Nee, als huidtherapeuten zijn wij direct toegankelijk aan aangesloten bij alle zorgverzekeraars in Nederland.

Worden de behandelingen vergoed door de zorgverzekering?

Bij een aanvullende verzekering voor acnébehandeling voor het gezicht, camouflagetherapie voor het gezicht en de hals en ontharen (laserontharing) van het gezicht, kunt u in aanmerking komen voor vergoeding van uw zorgverzekeraar. Informeer bij uw zorgverzekeraar over de rechten op vergoeding en de daarbij horende polisvoorwaarden.

Wie voert de behandeling bij Skin Project uit?

Om de kwaliteit en veiligheid te waarborgen, werkt Skin Project uitsluitend met afgestudeerde huidtherapeuten. Onze huidtherapeuten hebben een vierjarige HBO-opleiding gevold zodat ze de behandelingen professioneel kunnen uitvoeren. Onze huidtherapeuten zijn allen lid van de Nederlandse Vereniging van Huidtherapeuten (NVH). De beroepsvereniging speelt een faciliterende en bewakende rol door kwaliteitsinstrumenten te ontwikkelen en beschikbaar te stellen. Ook staan onze huidtherapeuten geregistreerd in het Kwaliteitsregister Paramedici. Het doel van dit register is het herkenbaar blijven als paramedicus, het stimuleren van kwaliteitsbevordering en het zichtbaar maken van specifieke deskundigheid naar buiten toe. Voor registratie in het Kwaliteitsregister Paramedici gelden criteria ten aanzien van werkervaring en deskundigheidsbevordering.

Ik heb al van alles geprobeerd. Hoe weet ik of Skin Project mij wel kan helpen?

De afgelopen jaren hebben wij ontzettend veel mensen, met zowel een donker- als lichtgetinte huid behandeld. Dat het eerder niet is gelukt kan diverse oorzaken hebben. Bijvoorbeeld door een niet-optimale behandeltechniek/producten, te weinig kennis van verschillende huidtypes of onvoldoende voorlichting of nazorg.

Maak vrijblijvend een afspraak

Stoor je je aan pigment, couperose, littekens, acne of haren in het gezicht? Of ben je benieuwd hoe de conditie van je huid is? Kom langs voor een gratis, vrijblijvend consult + huiscan met de Observ 580X bij een van onze huidtherapeuten. Tijdens het consult geven wij je graag een passend en persoonlijk behandeladvies.

De juiste producten voor thuis

Als aanvulling op de behandelingen en om de huid goed te onderhouden voor thuis adviseren wij deze producten!

1.Acne

Voordeelpakket

2. Pigment

Voordeelpakket

3.Dagelijkse verzorging

Voordeelpakket

Bekijk hier al onze producten

korting
korting
korting