Huidveroudering

Huidveroudering is een geleidelijk biologisch proces dat rond het 25ste levensjaar begint. Het houdt in dat het stofwisselingsproces in alle cellen vertraagt. Hierdoor worden ook bijvoorbeeld huidcellen minder snel aangemaakt en wordt de huid dunner, maar ook beschadigingen aan de huid herstellen minder snel. Daarnaast worden de essentiële bindweefselcellen die zorgen voor de soepelheid en stevigheid van de huid, die verantwoordelijk zijn voor de aanmaak van elastine en collageen, steeds minder geproduceerd. Huidveroudering is onvermijdelijk en hoort bij het leven.

Behandeling

Bij Skin Project komen ook veel mensen die goed voor zichzelf willen zorgen en een jeugdige huid zo lang mogelijk willen behouden. Het huidverouderingsproces kan niet stop gezet worden en dat is ook niet het doel van de behandelingen. Wel is het mogelijk om huidveroudering te vertragen door uw huid in optimale conditie te houden.

Skin Project biedt diverse niet-chirurgische behandelingen die eventueel met elkaar gecombineerd kunnen worden. Deze behandelingen zijn ter verbetering van de structuur en de souplesse van de huid, door middel van activatie van celvernieuwing en collageenaanmaak in de huid. De werking en resultaten zijn veelvuldig onderzocht en wetenschappelijk bewezen. Daarnaast bieden wij ook IPL-behandelingen om een frisse, gelijkmatige huidteint te bereiken.

Maak vrijblijvend een afspraak

Wil je graag van verheven bultjes of ruwe plekjes op het gelaat of lichaam af? Kom langs voor een gratis en vrijblijvend consult bij een van onze huidtherapeuten. Tijdens het consult geven wij je graag een passend en persoonlijk behandeladvies.

De juiste producten voor thuis

Als aanvulling op de behandeling en om de huid goed te onderhouden voor thuis adviseren wij deze producten!

1.Herstellende crème met SPF 50

Herstellend + Beschermend

2.Foundation

Ademend + egaliserend

3.Foundation

Ademend + egaliserend

Bekijk hier al onze producten

On Sale
€52,00 €49,40

Over acnetherapie

vraag
vraag
vraag
vraag

test