Fractora - gefractioneerde radiofrequentie behandeling

Fractora is de allernieuwste generatie van behandelingen voor huidverjonging. Fijne lijntjes, sproetjes, pigmentvlekken, spinvaatjes en acne littekens verminderen sterk of verdwijnen zelfs helemaal. Ook heeft het een verstrakkende werking op de huid waardoor de verslapte huid zeer goed verbeterd kan worden.

Behandeling

Fractora maakt gebruik van gefractioneerde radiofrequentie. Het handstuk van Fractora is uitgerust met zeer fijne naaldjes van 1 mm lang welke tijdens de behandeling op de huid wordt gezet. De fijne naaldjes sturen de radiofrequente energie door het huidoppervlak. Hierdoor wordt de huid verwarmd in de dieper gelegen huidlagen wat zorgt voor herstructurering van het collageen. Hierdoor vindt er intensief herstel van binnenuit plaats, zonder oppervlakkige schade aan te richten. Omdat de opperhuid niet beschadigd wordt zoals bij veel andere huidverbeterende behandelingen is dit een zeer veilige behandeling. De sterkte van radiofrequente energie die wordt gebruikt wordt afgestemd op de cliënt. De instellingen zijn afhankelijk van de conditie van de huid en het huidtype. Voor een optimaal resultaat zijn er vaak meerdere behandelingen nodig.

Welk effect kan je verwachten?

Het resultaat is vrijwel direct een egale, mooiere, glanzende huid. De huid wordt steviger en lijntjes worden minder.

Belangrijk om te weten

De herstelperiode is 3 tot 7 dagen. De duur van de herstelperiode is afhankelijk van het huidtype en van de instellingen die tijdens de behandeling gebruikt zijn. Wanneer er sprake is van diepe rimpels zal de huidtherapeut met een hogere instelling werken dan bij meer oppervlakkige rimpels. Hoe hoger de instelling, hoe langer de herstelperiode. De huid zal na de behandeling rood kleuren. Je mag dit camoufleren met de juiste post-treatment crème en foundation. Deze producten zijn speciaal ontwikkeld voor toepassing na een cosmetische behandeling en zorgen ervoor dat het herstel van de beschadigde huid versneld wordt.   

Over Fractora laserbehandeling

Wat is het voordeel van RF-energie?

RF-energie warmt de huid op een gecontroleerde manier op om het diepe collageen te verstevigen. Het uitzicht van rimpels verbetert en de huid wordt vernieuwd op een zachte, gefractioneerde wijze zodat u er stralender uitziet.

Welke gebieden kunnen behandeld worden?

Fractora is geschikt voor gebieden die fijne of diepe rimpels, littekens of rode en bruine huidvlekken vertonen. De gebieden die het vaakst behandeld worden zijn het voorhoofd, de oogleden, de wangen, de nasolabiale plooi en de halsregio.

Wanneer zal ik resultaat zien?

Sommige resultaten zie je al direct na de behandeling, maar het duurt doorgaans twee weken tot drie maanden. Het verminderen van fijne lijntjes en rimpels is immers afhankelijk van de productie van nieuwe collageenvezels in jouw huid.

vraag

test

Maak vrijblijvend een afspraak

Stoor jij je aan je onzuivere huid en heeft dit effect op hoe jij over je eigen huid denkt en hoe je je voelt? Wil je een mooie huid zonder ontstekingen en vervelende littekens? Kom langs voor een gratis en vrijblijvend consult bij een van onze huidtherapeuten. Tijdens het consult geven wij je graag een passend en persoonlijk behandeladvies.

De juiste producten voor thuis

Als aanvulling op de behandelingen en om de huid goed te onderhouden voor thuis adviseren wij deze producten!

1. Exfoliatie

Zuiverend

Stimulerend

2.Nachtcrème

3.Serum

Beschermen

Bekijk hier al onze producten

On Sale
€48,00 €45,60
On Sale
€54,00 €51,30
On Sale
€65,00 €61,75